Milk Shake Volume Solution Conditioner (U)

300 ml

-30%

Din pris 119,00 kr Vejl. udsalgspris 169,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Milk_shake Volume Solution Conditioner er en let balsam, der øger volume og vitalitet til fint og fladt hår. Denne conditioner føles nærmest vægtløs i håret. Produktet indeholder volumengivende ingredienser, såsom polysaccharider er udvundet af micro alger. Når de kommer i kontakt med keratin, producerer algen et sukkerstof, som øger hårets diameter og giver glamourøs volume. Anvendelse: Fordel en passende mængde conditioner i nyvasket hår, med fokus på længder og spidser. Lad produktet sidde i håret i ca. 2-3 minutter. Herefter skylles produktet grundigt ud. Det anbefales at vaske håret med shampooen Milk_shake Volume Solution Shampoo, inden denne conditioner anvendes i håret.  OBS!
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Milk Shake Volume Solution Milk_Shake 300 ml Volume

Beskrivelse

Milk_shake Volume Solution Conditioner er en let balsam, der øger volume og vitalitet til fint og fladt hår. Denne conditioner føles nærmest vægtløs i håret. Produktet indeholder volumengivende ingredienser, såsom polysaccharider er udvundet af micro alger. Når de kommer i kontakt med keratin, producerer algen et sukkerstof, som øger hårets diameter og giver glamourøs volume.

Anvendelse:

Fordel en passende mængde conditioner i nyvasket hår, med fokus på længder og spidser. Lad produktet sidde i håret i ca. 2-3 minutter. Herefter skylles produktet grundigt ud.

Det anbefales at vaske håret med shampooen Milk_shake Volume Solution Shampoo, inden denne conditioner anvendes i håret. 

OBS!

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Milk Shake Volume Solution Conditioner (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord