Sommerklar med Splash solbeskyttelse
Shop her
Sommerklar med Splash solbeskyttelse

Massageolie

19 Produkter

  1. Arganour Castor Oil 100% Pure 100ml
    Arganour Castor Oil 100% Pure
    100 ml
    Bedømmelse:
    73%
    Pris 59,00 kr.
  2. Weleda Perineum Massage Oil
    Weleda Perineum Massage Oil
    50 ml
    Pris 95,00 kr. Vejl. pris 120,00 kr.
  3. arganour-avocado-olie
    Arganour Avocado Olie
    50 ml
    Pris 55,00 kr.
  4. Nuxe Prodigious Collection Set
    Nuxe Prodigious Collection Set
    100 ml
    Pris 299,00 kr.
  5. Jamaican Mango & Lime Black Castor Oil Mango Papaya
    118 ml
    Pris 55,00 kr. Vejl. pris 69,00 kr.
  6. Kun Få tilbage
    Milk & Co Baby Sleepy Bubs Massage Oil
    Milk & Co Baby Sleepy Bubs Massage Oil
    75 ml
    Pris 98,00 kr. Vejl. pris 119,00 kr.
  7. The Organic Pharmacy Rose & Jasmine Body Oil 100 ml
    The Organic Pharmacy Rose & Jasmine Body Oil
    100 ml
    Pris 296,00 kr. Vejl. pris 375,00 kr.
Side
pr. side

Olie til massage

Massage er ikke alene dejligt, men også godt for dig og dine ømme muskler. Det gode ved det er, at du sagtens kan gøre det derhjemme i stedet for at gøre det ved en professionel. Det kan også blive en hyggelig ting imellem dig og din partner. For at fuldende massagen, anbefaler vi at bruge en olie til massagen. Olien gør det mere behageligt, når din hud skal masseres.

Hvilken massageolie er bedst?

Der er ikke noget endegyldigt svar på, hvilken massageolie der er bedst. Det er op til dig, og hvilke ting du sætter pris på ved en massageolie. En af de store forskelle ved massageolier er duften. Mange af olierne har forskellige dufte, og her er det individuelt, hvilke dufte man bedst kan lide. Derudover har nogle af olierne forskellige egenskaber. Det er forskelligt fra olie til olie, men der er heldigvis lidt for alle. Derfor er den bedste massageolie den der opfylder alle dine krav.

Hvor kan man købe massageolie?

Her hos BEAUTYCOS har vi 19 forskellige massageolier du kan vælge mellem. Vi har et bredt udvalg af massageolier med forskellige ingredienser, dufte og egenskaber. Vi mener, at alle skal have råd til en god massageolie, og derfor har vi sørget for at have mange lækre massageolier på tilbud, med helt op til 39% rabat.

Intim massageolie

Intim massage kan gøres ekstra lækker ved at bruge en god massageolie. Intim massage er en meget sensuel akt mellem dig og din partner, og kan hurtigt gøres endnu bedre med den rette massageolie. Vi har sørget for at have 3 lækre massageolier fra Durex til intim massage her hos BEAUTYCOS. Hver massageolie er med forskellige egenskaber og dufte, men de har alle det tilfælles, at de kan gøre din intim massage god.

Erotisk massageolie 

Ophed stemningen i soveværelset ved brug af erotiske massageoiler. Forkæl dine egne sanser eller partnerens med en lækker erotisk massage. Giv dig selv og din partner en masse fantastisk pleje og giv en ny energi af velvære og overskud. Vi er sikker på at du vil føle dig fantastisk efter, med masser af overskud, ikke mindst i det indre, men såvel i dit ydre. 

Mindsk dine spændinger i musklerne og mærk ligeledes, hvordan din krop suger denne næring til sig fra den plejende massageolie. Efterlad din hud vidunderlig blød, velfugtet og udstrål selvsikkerhed og velvære.

Økologisk massageolie

Hos BEAUTYCOS har vi også et udvalg af lækre økologiske massageolier. Se udvalget af økologisk massageolie her. Her findes der også noget til alles smag. Vælg efter hvor fed du synes, at olien skal være, samt hvilken duft du ønsker. Brandet Arganour er simpelthen fantastisk, når det kommer til massageolie, som skal være økologisk.

Disse produkter fra Arganour indeholder virkelig gode og nærende ingredienser som gør, at du udover din massage til smerte- og muskellindring får andre virkelig gode effekter med i købet. Såsom en masse fordele for huden, såsom mindskning af alderdomstegn, en silkeblød hud mm. Dette kommer sig af de fede olier, såsom omega 6 og 9, som har en genopbyggende effekt

Hvis du er i tvivl omkring, hvilken massageolie som er bedst til dig, så er du velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon, eller kom og mød os i en af vores butikker

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.