Maybelline The Colossal Go Extreme Volum - Black - Waterproof

spar48%

Din pris 59,00 kr Vejl. udsalgspris 115,00 kr
Status:Ikke på lager
Ønsker du lækre bambiøjne, handler det om at skabe smukke vipper. Denne mascara skaber smukke bukkede vipper, og giver samtidig et løft. Foruden at give nogle perfekt bukkede vipper, tilfører denne mascar også ekstrem volumen. Er du fra naturens side ikke udstyret med de længste vipper, så er denne mascara lige noget for dig. Børsten på mascaren er kendt som Mega-børsten , der har en kollagen formel, der straks skaber ekstrem volumen uden at klumpe. Der er tænkt over hvert enkelt børstehårs udformning og placering, hvilket gør at eventuelle klumper ikke sætter sig på børsten, og heller ikke vipperne. Så ønsker du ekstra volumen og længde, og prøver du at få det bedste ud af dine vipper, er denne mascara lige noget for dig. Denne Mascara er vandfast TIP Påfør så mange lag, som du ønsker, og påfør mascaraen inden lagene tørrer. Tilbage er kun at nyde de smukke, intense vipper.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Makeup Øjne Mascara Maybelline Vandfast

Beskrivelse

Ønsker du lækre bambiøjne, handler det om at skabe smukke vipper.

Denne mascara skaber smukke bukkede vipper, og giver samtidig et løft.

Foruden at give nogle perfekt bukkede vipper, tilfører denne mascar også ekstrem volumen.

Er du fra naturens side ikke udstyret med de længste vipper, så er denne mascara lige noget for dig.

Børsten på mascaren er kendt som Mega-børsten , der har en kollagen formel, der straks skaber ekstrem volumen uden at klumpe.

Der er tænkt over hvert enkelt børstehårs udformning og placering, hvilket gør at eventuelle klumper ikke sætter sig på børsten, og heller ikke vipperne.

Så ønsker du ekstra volumen og længde, og prøver du at få det bedste ud af dine vipper, er denne mascara lige noget for dig.

Denne Mascara er vandfast


TIP

Påfør så mange lag, som du ønsker, og påfør mascaraen inden lagene tørrer. Tilbage er kun at nyde de smukke, intense vipper.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration