Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick - Vibrant Pink 15

spar50%

final_price
Din pris 49,00 kr Vejl. udsalgspris 99,00 kr
Status:På lager
Colour Elixir Giant Pen Stick giver dig lækre og forførende læber, der er lige til at kysse. Med denne Giant Pen Stick, kan du vælge mellem diverse lækre farver, der alle fremhæver og skaber opmærksomhed omkring læberne. Indeholder stærke pigmenter, så farven holder i lang tid. Har en Specialformet spids, der giver en fantastisk definition af dine læber. Er utrolig nem at påføre, og glider let hen over læberne med sin glatte overflade. Har en lækker konsistens, som ikke virker klistret. Anvendelse: Påfør Giant Pen Stick direkte på læberne – du behøver ikke bruge en lipliner først – du får det hele i ét produkt. Pigmentet er meget kraftigt, og det glider let hen over huden, så du ikke behøver påføre farven flere gange – du behøver kun ét strøg. Når spidsen er en smule blød, kan du påføre farven og tone den lidt ud, så du får et dugfriskt look, eller du kan skabe fantastisk definition ved at gøre enden helt spids.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Makeup Læber Læbestift Max Factor

Beskrivelse

Colour Elixir Giant Pen Stick giver dig lækre og forførende læber, der er lige til at kysse.

Med denne Giant Pen Stick, kan du vælge mellem diverse lækre farver, der alle fremhæver og skaber opmærksomhed omkring læberne.

Indeholder stærke pigmenter, så farven holder i lang tid. Har en Specialformet spids, der giver en fantastisk definition af dine læber.

Er utrolig nem at påføre, og glider let hen over læberne med sin glatte overflade. Har en lækker konsistens, som ikke virker klistret.

Anvendelse:

Påfør Giant Pen Stick direkte på læberne – du behøver ikke bruge en lipliner først – du får det hele i ét produkt.

Pigmentet er meget kraftigt, og det glider let hen over huden, så du ikke behøver påføre farven flere gange – du behøver kun ét strøg.

Når spidsen er en smule blød, kan du påføre farven og tone den lidt ud, så du får et dugfriskt look, eller du kan skabe fantastisk definition ved at gøre enden helt spids.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration