Mavala Mava-Flex Serum

10 ml

spar19%

Din pris 105,00 kr Vejl. udsalgspris 130,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Mava-Flex er et produkt til negle, der er meget hårde eller tørre. Et afbalanceret serum bestående af carbamid, kulhydrater, hyaluronsyre, calcium, vitamin B5 og essentielle olier med citron.Produktet har til formål at opretholde normal fugtbalance samt genoprette og vedligeholde neglenes fleksibilitet. Koncentratet styrker også neglestrukturen, som kan være blevet tørt eller flosset grundet påvirkninger udefra.Produktet kan med fordel også anvendes til tånegle.Anvendelse:Påføres 2 gange om ugen på rene negle, og helst om aftenen lige inden man går i seng, så produktet får lov at trænge ind og virke over natten. Koncentratet påføres og masséres ind på hele neglen, efter afrensning med neglelakfjerner. Hvis du ønsker at lægge manicure lige efter påføring af serummet, duppes overskydende produkt af med en papirserviet.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Neglelak Negle Mavala 10 ml Styrkende Fugtgivende Plejende

Beskrivelse

Mava-Flex er et produkt til negle, der er meget hårde eller tørre. Et afbalanceret serum bestående af carbamid, kulhydrater, hyaluronsyre, calcium, vitamin B5 og essentielle olier med citron.

Produktet har til formål at opretholde normal fugtbalance samt genoprette og vedligeholde neglenes fleksibilitet. Koncentratet styrker også neglestrukturen, som kan være blevet tørt eller flosset grundet påvirkninger udefra.

Produktet kan med fordel også anvendes til tånegle.

Anvendelse:

Påføres 2 gange om ugen på rene negle, og helst om aftenen lige inden man går i seng, så produktet får lov at trænge ind og virke over natten. Koncentratet påføres og masséres ind på hele neglen, efter afrensning med neglelakfjerner. Hvis du ønsker at lægge manicure lige efter påføring af serummet, duppes overskydende produkt af med en papirserviet.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Mavala Mava-Flex Serum
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.