Mason Pearson

Mason Pearson

Mason Pearson

Tilbage i 1860'erne forlod den unge Mason Pearson Yorkshire og tog til London for at søge lykken, hvor han startede med at arbejde på "British steam brushworks"  i London's East end.
 
Han blev senere partner i firmaet og var den som i...

Læs mere

47 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • Gaveidéer Gaveidéer 8 varer
 • Hårpleje Hårpleje 47 varer
  • Tilbehør 47 varer
   • Kamme 6 varer
   • Hårbørster 41 varer
 • Børn Børn 2 varer
 • Nyheder Nyheder 18 varer
Pris
Pris
-

47 Produkter

Side
pr. side

Mason Pearson

Tilbage i 1860'erne forlod den unge Mason Pearson Yorkshire og tog til London for at søge lykken, hvor han startede med at arbejde på "British steam brushworks"  i London's East end.
 
Han blev senere partner i firmaet og var den som i 1885 opfandt en speciel automatisk maskine, som gjorde det lettere at fremstille børsterne og vandt på grund af denne en sølv medalje på den internationale opfinder udstilling  i London samme år.
 
I de mange første år producerede de flere typer af børster såsom; klæde-børster, børster til heste etc. Men Mason Pearson blev ved med at udvikle og forbedre hans berømte hårbørster og da 1.Verdenskrig startede og sendte alle heste og soldater til fronten faldt efterspørgslen på klæde-og heste børster og de besluttede sig for at sætte alle sejl ind og koncentrere sig udelukkende om hårbørster.

Mason Pearson børste 

Mason Pearson' s hårbørste som vi ser den i dag er meget lig den han startede med i 1885 og helt identisk med den børste som blev færdigudviklet i starten af 1920'erne.
 
I dag er firmaet stadig i familien og ejet af 4. Generation som stolt holder håndværket i live og søger for, at loyale kunder i hele verden har den daglig fornøjelse at kunne børste sit hår og massere hovedbunden med en original Mason Pearson, der får enhver til at lægge hovedet tilbage og bare nyde nuet!

Mason Pearson børsterne er håndbundne i England siden 1885. I mere end 100 år har Mason Pearson, England, perfektioneret sine verdenskendte børster. Mason Pearson hårbørsten er i høj grad anerkendt som den bedste hårbørste på markedet. En hårbørste designet til at maksimere sundheden og udseendet af dit hår og hovedbund.

Alle Mason Pearson hårbørster har en unik gummi-pude der stimulerer din hovedbund. Stimulationen af hårbunden justerer automatisk til konturen af din hovedbund.

Hårbørste med vildsvinehår

Det helt specielle og unikke ved Mason Pearson børsterne er at disse laves med vildsvinehår. Børster med vildsvinehår er simpelthen fantastiske til at give din hovedbund den rette behandling.

Har du fint og tyndt hår anbefaler vi hårbørster med 100% vildsvinehår. Har du derimod normalt eller tykt hår, anbefales det at du benytter en Mason Pearson børste som både indeholder vildsvinehår, samt nylon.

Vælger du en Junior size, som er den største af Mason Pearson børsterne, følger der en rengøringsbørste med. Derfor holder du din hårbørste ren i endnu længere tid og skal dermed ikke skifte jævligt, som ved andre hårbørster.

Få altid hjælp af vores faguddannede personale og få hjælp til det rigtige valg for dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord