Maria Nila True Soft Masque

250 ml

spar21%

Din pris 189,00 kr Vejl. udsalgspris 239,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne hårkur er særligt til dig med tørt og filtret/genstridigt hår. Kuren virker blødgørende og tilfører ekstra fugt og styrke til håret. Er specielt god til dig der har brug for ekstra næring og energi til håret. Virker anti-statisk og modvirker statisk elektricitet. Indeholder Arganolie som modvirker krus og statisk elektricitet. Tilfører samtidig en smuk glans og virker styrkende på hårets struktur. Efter brug vil den efterlade håret silkeblødt med masser af vitalitet. Er skabt på Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt. Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Indeholder ingen Parabener eller Sulfater. Anvendelse: Fordel kuren i nyvasket fugtigt hår, lad virke i 3-5 minutter, og skyl ud. For ekstra intens pleje, fordeles kuren i nyvasket håndklædetørt hår, med en virketid på 5-10 minutter. For at opnå det bedste resultat og beskytte din hårfarve bedst muligt, anbefales det at anvende Maria Nila True Soft Shampoo inden brug af denne hårkur, og derefter afslutte med Maria Nila True Soft Conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Gaveidéer Gaver til hende Maria Nila True Soft Maria Nila Tørt hår Tykt og kruset hår 250 ml Styrkende Beskyttende Blødgørende Parabenefri

Beskrivelse

Denne hårkur er særligt til dig med tørt og filtret/genstridigt hår. Kuren virker blødgørende og tilfører ekstra fugt og styrke til håret.

Er specielt god til dig der har brug for ekstra næring og energi til håret.

Virker anti-statisk og modvirker statisk elektricitet.

Indeholder Arganolie som modvirker krus og statisk elektricitet. Tilfører samtidig en smuk glans og virker styrkende på hårets struktur.

Efter brug vil den efterlade håret silkeblødt med masser af vitalitet.

Er skabt på Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt.

Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler.

Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.

Anvendelse:

Fordel kuren i nyvasket fugtigt hår, lad virke i 3-5 minutter, og skyl ud. For ekstra intens pleje, fordeles kuren i nyvasket håndklædetørt hår, med en virketid på 5-10 minutter.

For at opnå det bedste resultat og beskytte din hårfarve bedst muligt, anbefales det at anvende Maria Nila True Soft Shampoo inden brug af denne hårkur, og derefter afslutte med Maria Nila True Soft Conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Maria Nila True Soft Masque
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.