Bestil dine julegaver nu - Vi bytter frem til 1. februar!

Maria Nila Luminous Colour Masque

spar20%

final_price
Din pris 189,00 kr Vejl. udsalgspris 239,00 kr
Status:På lager
Denne maske er utrolig skånsom og plejende for dit farvede hår. Kuren tilfører fugt og en masse næring, og efterlader håret silkeblødt og med en glansfuld vitalitet, som slet ikke er til at tage øjnene fra.  Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt. Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.  Anvendelse: Fordel kuren i nyvasket fugtigt hår, lad virke i 3-5 minutter, og skyl ud. For ekstra intens pleje, fordeles kuren i nyvasket håndklædetørt hår, med en virketid på 5-10 minutter. For at opnå det bedste resultat og beskytte din hårfarve bedst muligt, anbefales det at anvende Maria Nila Luminous Colour Shampoo inden brug af denne hårkur, og derefter afslutte med Maria Nila Luminous Conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Maria Nila Farvet hår 250 ml Beskyttende Parabenefri Plejende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Denne maske er utrolig skånsom og plejende for dit farvede hår.

Kuren tilfører fugt og en masse næring, og efterlader håret silkeblødt og med en glansfuld vitalitet, som slet ikke er til at tage øjnene fra. 

Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt.

Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler.

Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.

 Anvendelse:

Fordel kuren i nyvasket fugtigt hår, lad virke i 3-5 minutter, og skyl ud. For ekstra intens pleje, fordeles kuren i nyvasket håndklædetørt hår, med en virketid på 5-10 minutter.

For at opnå det bedste resultat og beskytte din hårfarve bedst muligt, anbefales det at anvende Maria Nila Luminous Colour Shampoo inden brug af denne hårkur, og derefter afslutte med Maria Nila Luminous Conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Maria Nila Luminous Colour Masque
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.