Maria Nila Luminous Colour Conditioner

Bedømmelse:
100% of 100

spar20%

final_price
Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 199,00 kr
Status:På lager
Har du brug for en lækker plejende balsam, som virker udglattende på håret, så er denne balsam lige noget for dig. Balsammen beskytter hårfarven og virker blødgørende og fugtgivende. Tilfører næring og modvirker samtidig statisk elektricitet. Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt. Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.  Anvendelse: Fordel balsammen i nyvasket vådt hår, lad virke et øjeblik og skyl ud. For at opnå det bedste resultat og beskytte din hårfarve bedst muligt, anbefales det at anvende Maria Nila Luminous Colour Shampoo inden brug af denne conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Maria Nila Farvet hår 300 ml Beskyttende Fugtgivende Parabenefri og organisk Plejende Til farvet og behandlet hår Udglattende

Beskrivelse

Har du brug for en lækker plejende balsam, som virker udglattende på håret, så er denne balsam lige noget for dig.

Balsammen beskytter hårfarven og virker blødgørende og fugtgivende. Tilfører næring og modvirker samtidig statisk elektricitet.

Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt.

Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler.

Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.

 Anvendelse:

Fordel balsammen i nyvasket vådt hår, lad virke et øjeblik og skyl ud.

For at opnå det bedste resultat og beskytte din hårfarve bedst muligt, anbefales det at anvende Maria Nila Luminous Colour Shampoo inden brug af denne conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration