Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

spar21%

Din pris 179,00 kr Vejl. udsalgspris 229,00 kr
Status:På lager
Denne shampoo er særligt god til dig der lider af skæl og andre hovedbundsproblemer. Med sit indhold af Piroctone Olamine og naturlige Aloe Vera ekstrakt, virker shampooen beroligende og lindrende på hovedbunden, samtidig med den modvirker tør hovedbund og hårtab. Er meget mild og kan derfor nemt anvendes til dagligt brug. Shampooen indeholder også Vitamin E, Apigenin og peptider som har en stimulerende effekt på hårrødderne. Er helt ideel til dig, der ønsker at fremme din hårvækst. Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt. Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Indeholder ingen Parabener eller Sulfater. Anvendelse: Fordel shampooen i vådt hår og skum grundigt op, skyl ud og gentag hvis nødvendigt. Afslut med conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Maria Nila Maria Nila Farvet hår 350 ml Beroligende Beskyttende Mod hårtab Mod hovedbundsproblemer Mod sart hovedbund Mod skæl Mod tør hovedbund Parabenefri og organisk Sulfatfri Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Denne shampoo er særligt god til dig der lider af skæl og andre hovedbundsproblemer.

Med sit indhold af Piroctone Olamine og naturlige Aloe Vera ekstrakt, virker shampooen beroligende og lindrende på hovedbunden, samtidig med den modvirker tør hovedbund og hårtab.

Er meget mild og kan derfor nemt anvendes til dagligt brug.

Shampooen indeholder også Vitamin E, Apigenin og peptider som har en stimulerende effekt på hårrødderne. Er helt ideel til dig, der ønsker at fremme din hårvækst.

Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt.

Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler.

Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.

Anvendelse:

Fordel shampooen i vådt hår og skum grundigt op, skyl ud og gentag hvis nødvendigt. Afslut med conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration