Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

350 ml

spar22%

Din pris 179,00 kr Vejl. udsalgspris 229,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo er særligt god til dig der lider af skæl og andre hovedbundsproblemer. Med sit indhold af Piroctone Olamine og naturlige Aloe Vera ekstrakt, virker shampooen beroligende og lindrende på hovedbunden, samtidig med den modvirker tør hovedbund og hårtab. Er meget mild og kan derfor nemt anvendes til dagligt brug. Shampooen indeholder også Vitamin E, Apigenin og peptider som har en stimulerende effekt på hårrødderne. Er helt ideel til dig, der ønsker at fremme din hårvækst. Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt. Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Indeholder ingen Parabener eller Sulfater. Anvendelse: Fordel shampooen i vådt hår og skum grundigt op, skyl ud og gentag hvis nødvendigt. Afslut med conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Maria Nila Head & Hair Heal Maria Nila Farvet hår 350 ml Beroligende Beskyttende Mod hårtab Mod hovedbundsproblemer Mod sart hovedbund Mod skæl Mod tør hovedbund Parabenefri Sulfatfri Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Denne shampoo er særligt god til dig der lider af skæl og andre hovedbundsproblemer.

Med sit indhold af Piroctone Olamine og naturlige Aloe Vera ekstrakt, virker shampooen beroligende og lindrende på hovedbunden, samtidig med den modvirker tør hovedbund og hårtab.

Er meget mild og kan derfor nemt anvendes til dagligt brug.

Shampooen indeholder også Vitamin E, Apigenin og peptider som har en stimulerende effekt på hårrødderne. Er helt ideel til dig, der ønsker at fremme din hårvækst.

Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt.

Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler.

Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.

Anvendelse:

Fordel shampooen i vådt hår og skum grundigt op, skyl ud og gentag hvis nødvendigt. Afslut med conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.