Maria Nila Head & Hair Heal Masque

spar25%

Din pris 209,00 kr Vejl. udsalgspris 279,00 kr
Status:På lager
Denne hårkur er særligt god til dig der lider af skæl og andre hovedbundsproblemer, da den virker anti-inflammatorisk Med sit indhold af Piroctone Olamine og naturlige Aloe Vera ekstrakt, virker kuren beroligende og lindrende på hovedbunden, samtidig med den modvirker tør hovedbund og hårtab. Indeholder også Vitamin E, Apigenin og peptider som har en stimulerende effekt på hårrødderne. Er helt ideel til dig, der ønsker at fremme din hårvækst. Tilfører ekstra pleje og giver dit hår en uimodståelig pleje. Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt. Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler. Indeholder ingen Parabener eller Sulfater. Anvendelse: Fordel masken i nyvasket vådt hår, lad virke i 5-10 minutter og skyl grundigt ud. Afslut med conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Maria Nila Maria Nila Farvet hår 250 ml Beroligende Beskyttende Mod hårtab Mod hovedbundsproblemer Mod tør hovedbund Parabenefri og organisk Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Denne hårkur er særligt god til dig der lider af skæl og andre hovedbundsproblemer, da den virker anti-inflammatorisk

Med sit indhold af Piroctone Olamine og naturlige Aloe Vera ekstrakt, virker kuren beroligende og lindrende på hovedbunden, samtidig med den modvirker tør hovedbund og hårtab.

Indeholder også Vitamin E, Apigenin og peptider som har en stimulerende effekt på hårrødderne. Er helt ideel til dig, der ønsker at fremme din hårvækst.

Tilfører ekstra pleje og giver dit hår en uimodståelig pleje.

Indeholder Granatæble-ekstrakt Colour Guard Complex, som sørger for at beskytte din hårfarve, og reducere farvetabet så meget som muligt.

Beskytter håret mod UV-Stråling fra solen og andre frie radikaler.

Indeholder ingen Parabener eller Sulfater.

Anvendelse:

Fordel masken i nyvasket vådt hår, lad virke i 5-10 minutter og skyl grundigt ud. Afslut med conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration