Loreal

Loreal
Loreal serier

Loreal Paris 

Loreal Paris er et velkendt og anerkendt brand i hele verden, der producerer kvalitetskosmetik. Deres specialiteter er især hårfarverhudpleje og makeup, som de er førende indenfor. Brandet stammer fra Frankrig og blev etableret i 19...

Læs mere

1155 Produkter

Side
pr. side
Alle filtre0
Filtrer efter
Kategori
Kategori
 • STOP BEAUTY WASTE STOP BEAUTY WASTE 5 varer
 • Gaveidéer Gaveidéer 4 varer
 • Pakketilbud Pakketilbud 3 varer
 • Hårpleje Hårpleje 1026 varer
  • Shampoo & Conditioner 116 varer
  • Hårstyling 79 varer
  • Hårfarver & Tilbehør 757 varer
   • Hårfarver 708 varer
   • Tilbehør 27 varer
  • Hårkur 67 varer
  • Hårolie 5 varer
  • Hårserum 5 varer
  • Permanente krøller 12 varer
  • Tilbehør 4 varer
  • El-artikler 1 vare
 • Hudpleje Hudpleje 30 varer
 • Makeup Makeup 101 varer
 • Mænd Mænd 21 varer
 • Nyheder Nyheder 21 varer
Størrelse
Størrelse
-
Størrelsestype
Størrelsestype
 1. XL-størrelse 39 varer
Pris
Pris
-

1155 Produkter

Side
pr. side

Loreal Paris 

Loreal Paris er et velkendt og anerkendt brand i hele verden, der producerer kvalitetskosmetik. Deres specialiteter er især hårfarverhudpleje og makeup, som de er førende indenfor. Brandet stammer fra Frankrig og blev etableret i 1907 af Eugène Schueller, hvilket gør Loreal til en veteran indenfor skønhedsverdenen. Det første produkt ved virksomhedens grundlæggelse var en innovativ formel på hårfarve, som blev solgt til de parisiske hårsaloner.  

Siden er Loreals popularitet kun vokset til nu at være et globalt brand, der er foretrukket af stylister og frisører verden over. Og selvfølgelig har BEAUTYCOS også sådan et verdensbrand repræsenteret på vores webshop, hvor du kan finde de skønne produkter til behagelige priser. 

Håret som identitet 

Hår er ikke bare hår. Det er en del af os selv, hvordan vi udtrykker os, og hvordan vi gerne vil opfattes af omverdenen. Hver dag følger det os, afspejler vores personlighed, og er med til at udgøre det totale look. Håret er som et hvert stykke tøj på catwalken, og det fortjener at blive vist frem og påskønnes. Det er filosofien for Loreal hårprodukter.  

Loreal Paris stræber efter altid at forblive verdenskendt for høj kvalitet indenfor hårstyling, som er det ultimative mode accessory i dag. De kombinerer deres passion for mode med banebrydende teknologi, for at kunne tilbyde dig en række højt udviklede produkter, som møder dine behov og som gør det muligt for dig at øge din kreativitet og skabe ekstraordinære resultater. Så du kan være en endnu bedre version af dig selv. 

Brug Loreal produkter når du skal forkæle håret 

Loreals produkter er kendt som værende ren forkælelse for hårstrå, hud og ansigt. Det er de færreste, der endnu ikke kender til eller er stødt på Loreal og kan stå inde for, at de er af god kvalitet og til at betale. Derfor er Loreal et oplagt mærke til dig som kunde, hvis du vil være sikker på, at du vasker din krop og hår i kvalitetssæbe, men også sætter pris på velduftende og skånsomt velvære.  

Loreal shampoo 

Loreal shampoo er kendt som værende af en yderst god kvalitet. Det er de færreste der endnu ikke kender til Loreal og kan stå inde for at mærket er af en god kvalitet. Loreal shampoo er for dem der vil have et produkt der lever på til de løfter der bliver stillet for det. Loreal beviser gang på gang at deres shampoo er mere end blot en shampoo. Det er et aktivt valg du tager for at vaske din krop i kvalitetssæbe. 

Individuelle opskrifter til netop dine behov 

Loreal arbejder hele tiden på at forbedre deres produkter og de formler, der bliver grundstenen for deres forrygende hår- og hudpleje. Det er også derfor, at der i dag er mere end 3.800 mennesker ansat på verdensplan hos Loreal til at forske i fremstilling af sundere og mere effektive skønhedsprodukter.  

Loreal skaber nemlig ikke blot shampoo, men individualiserer også formlen til netop din hårtype. Det betyder, at du f.eks. i vores kæmpe udvalg af Loreal shampoo kan finde varianter, der er mest velegnet til lyst hår eller mørkt hår, hvor opskriften er konstrueret til at opretholde integriteten og glansen på netop din frisure. Men det er ikke kun L'oreal shampoo, der er kreeret således. Alle produkterne er nemlig fyldt med vitaminer og mineraler, så dit hår og din hud ikke kun bliver rengjort, men også styrket og repareret. 

Skal du have hjælp? 

Hvis du ikke helt ved, hvilket Loreal produkt, du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vores medarbejdere sidder klar til at rådgive dig om, hvilke varianter bedst vil passe til dine behov. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord