Loreal Volumceutic Intra-Cylane Serum 1 15x15 Ml (U)

spar21%

Din pris 259,00 kr Vejl. udsalgspris 329,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Loreal Volumetry Intra-Cylane Serum Booster 15 x 15 ml Volumetry er den nye volumengivende serie fra Loreal série expert specielt designet til at forvandle, det fine hår til et fyldigt hår fra rod til spids, der holder hele dagen.( Fase 1: ) Volumengivende booster serum til fint og sensibelt hår. Sammen med den volumengivende gelébehandling ( Fase 2 ) styrker denne serum hårstrået i dybden og giver næring til håret uden at tynge.Med denne serum kan du give yderst målrettet pleje som reparerer håret og giver det fylde.Fase 1: ved hjælp af pipetten, påføres serummen i vasket og håndklædetørret hår, længde for længde. Skyl ikke ud. Fase 2: Påfør den volumengivende gelébehandling direkte ovenpå serummet, som er efterladt i håret. Lad sidde i håret 3-5 minutter. Emulgér og skyld grundigt. Husk at rens penslen.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Loreal Volumetry - Ny volumeserie Loreal Volume

Beskrivelse

Loreal Volumetry Intra-Cylane Serum Booster 15 x 15 ml

Volumetry er den nye volumengivende serie fra Loreal série expert specielt designet til at forvandle, det fine hår til et fyldigt hår fra rod til spids, der holder hele dagen.

( Fase 1: ) Volumengivende booster serum til fint og sensibelt hår. Sammen med den volumengivende gelébehandling ( Fase 2 ) styrker denne serum hårstrået i dybden og giver næring til håret uden at tynge.

Med denne serum kan du give yderst målrettet pleje som reparerer håret og giver det fylde.

Fase 1: ved hjælp af pipetten, påføres serummen i vasket og håndklædetørret hår, længde for længde. Skyl ikke ud. Fase 2: Påfør den volumengivende gelébehandling direkte ovenpå serummet, som er efterladt i håret. Lad sidde i håret 3-5 minutter. Emulgér og skyld grundigt. Husk at rens penslen.

BEAUTYCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Volumceutic Intra-Cylane Serum 1 15x15 ml (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.