Loreal Texture Expert Mousse Curl Corset (U)

150 ml

46%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 184,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
L'Oréal Texture Expert Curl Corset er en mousse, der giver dit hår masser af naturlig fugtighed og en sund glans til krøllerne - uden at tynge det.Curl Corsets evne til at hjælpe håret med at holde en sund fugtbalance gør, at krøllerne bliver mere fremhævede og får en utrolig spændstighed.Curl Corset indeholder L'Oréals patenterede Incell-teknologi, der trænger ind i hårstrået og plejer de enkelte hårfibre, for et stærkere, blødere og sundere hår.Curl Corset beskytter også håret mod solens UV-stråler, hvilket især er en fordel, hvis du har farvet hår, da UV-strålerne får hårfarven til at falme.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårskum Loreal Chroma Care Color Loreal Texture Ekspert Krøllecreme Loreal Krøllet hår 150 ml Teksturgivende Beskyttende Fugtgivende Plejende

Beskrivelse

L'Oréal Texture Expert Curl Corset er en mousse, der giver dit hår masser af naturlig fugtighed og en sund glans til krøllerne - uden at tynge det.
Curl Corsets evne til at hjælpe håret med at holde en sund fugtbalance gør, at krøllerne bliver mere fremhævede og får en utrolig spændstighed.
Curl Corset indeholder L'Oréals patenterede Incell-teknologi, der trænger ind i hårstrået og plejer de enkelte hårfibre, for et stærkere, blødere og sundere hår.
Curl Corset beskytter også håret mod solens UV-stråler, hvilket især er en fordel, hvis du har farvet hår, da UV-strålerne får hårfarven til at falme.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Texture Expert Mousse Curl Corset (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord