Loreal Silver Shampoo (U)

500 ml

spar48%

Din pris 98,10 kr Vejl. udsalgspris 189,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo er særligt til hvidt, lyst, blond og gråt hår.  Denne shampoo er blå og fjerner uønsket gult skær i f.eks. afbleget hår, men også reflekser får nyt liv og glans. Det hvide eller grå hår bliver blødt og glat. Det genfinder en ren og glansfuld farve. Teknologien hos Loreal hedder Gloss Protect System som arbejder i 3 trin. Den neutraliserer gule reflekser med keratin som er det stof der fjerner gult skær. Den blødgør håret med kationiske Polymerer, silikone ekstrakt og sidst tilfører den glans.Der er tilsat parfume med mild skovduft. Anvendelse: Fordeles jævnt og masseres i vådt hår lad det indvirke efter behov og skyl grundigt. BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Silver Shampoo Loreal Silver - Blond eller gråt hår Loreal Blondt og lysnet hår 500 ml Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

Denne shampoo er særligt til hvidt, lyst, blond og gråt hår. 

Denne shampoo er blå og fjerner uønsket gult skær i f.eks. afbleget hår, men også reflekser får nyt liv og glans. Det hvide eller grå hår bliver blødt og glat. Det genfinder en ren og glansfuld farve.

Teknologien hos Loreal hedder Gloss Protect System som arbejder i 3 trin. Den neutraliserer gule reflekser med keratin som er det stof der fjerner gult skær. Den blødgør håret med kationiske Polymerer, silikone ekstrakt og sidst tilfører den glans.

Der er tilsat parfume med mild skovduft.

Anvendelse:

Fordeles jævnt og masseres i vådt hår lad det indvirke efter behov og skyl grundigt.

BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Silver Shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.