Loreal Sensi Balance Shampoo

300 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar47%

Din pris 79,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Et smukt hår starter med en sund hovedbund. Sensi Balance er en beroligende shampoo som mindsker irritation og ubehag i hovedbunden betydeligt. Den genskaber hovedbundens fugtbalance. Loreals patenteret Sorbitwin Teknologi med Sorbitol og Vitamin PP beroliger og afstresser shampooen hovedbunden. Genskaber hovedbundens fugtbalance og døjer du med kløe, irritation og stramhed i hovedbunden er denne perfekt. Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en balancerende balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Loreal Serie Expert Loreal Scalp - For hovedbunden etc. Loreal Tørt hår 300 ml Mod irriteret hovedbund Beroligende Glansgivende Mod hovedbundsproblemer Mod sart hovedbund Mod tør hovedbund

Beskrivelse

Et smukt hår starter med en sund hovedbund.

Sensi Balance er en beroligende shampoo som mindsker irritation og ubehag i hovedbunden betydeligt. Den genskaber hovedbundens fugtbalance. Loreals patenteret Sorbitwin Teknologi med Sorbitol og Vitamin PP beroliger og afstresser shampooen hovedbunden. Genskaber hovedbundens fugtbalance og døjer du med kløe, irritation og stramhed i hovedbunden er denne perfekt.
Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en balancerende balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Sensi Balance Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.