Loreal Sensi Balance Shampoo (u)

250 ml

52%

Din pris 79,00 kr Vejl. udsalgspris 166,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Loreal Sensi balance Shampoo Professionnel serie expert 250ml Et smukt hår starter med en sund hovedbund. Sensi Balance er en beroligende shampoo som mindsker irritation og ubehag i hovedbunden betydeligt. Den genskaber hovedbundens fugtbalance. Loreals patenteret Sorbitwin Teknologi med Sorbitol og Vitamin PP beroliger og afstresser shampooen hovedbunden. Genskaber hovedbundens fugtbalance og døjer du med kløe, irritation og stramhed i hovedbunden er denne perfekt. Den transparent gele uden farve, som respekterer hovedbunden, fordeles grundigt på en fugtig hovedbund. Fordel mens hovedbunden masseres og skyl grundigt.BEMÆRK: Designet kan variere, men indholdet er det samme. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Loreal Scalp - For hovedbunden etc. Loreal 250 ml Mod irriteret hovedbund Beroligende Mod hovedbundsproblemer Mod sart hovedbund Mod tør hovedbund

Beskrivelse

Loreal Sensi balance Shampoo Professionnel serie expert 250ml

Et smukt hår starter med en sund hovedbund. Sensi Balance er en beroligende shampoo som mindsker irritation og ubehag i hovedbunden betydeligt. Den genskaber hovedbundens fugtbalance.

Loreals patenteret Sorbitwin Teknologi med Sorbitol og Vitamin PP beroliger og afstresser shampooen hovedbunden. Genskaber hovedbundens fugtbalance og døjer du med kløe, irritation og stramhed i hovedbunden er denne perfekt.

Den transparent gele uden farve, som respekterer hovedbunden, fordeles grundigt på en fugtig hovedbund. Fordel mens hovedbunden masseres og skyl grundigt.
BEMÆRK: Designet kan variere, men indholdet er det samme. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Sensi balance Shampoo (u)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord