Loreal Pure Resource Shampoo

300 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar47%

Din pris 79,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En dybderensende shampoo til fedtet hovedbund.Denne shampoo renser effektivt dit hår fri for snavs, produktrester og olier, så det efterlades med en ren og frisk finish.Shampooen er beriget med citramine, der renser din hovedbund og hår fri for overskydende olier. Derudover tilfører shampooen fornyet glans til dit hår samt gør det mere medgørligt.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Loreal Serie Expert Loreal Scalp - For hovedbunden etc. Loreal Fedtet hår Normalt hår 300 ml Dybderensende Mod fedtet hovedbund Rensende

Beskrivelse

En dybderensende shampoo til fedtet hovedbund.

Denne shampoo renser effektivt dit hår fri for snavs, produktrester og olier, så det efterlades med en ren og frisk finish.

Shampooen er beriget med citramine, der renser din hovedbund og hår fri for overskydende olier. Derudover tilfører shampooen fornyet glans til dit hår samt gør det mere medgørligt.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en fugtgivende balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Pure Resource Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.