Loreal Absolut Repair Lipidium Masque (U)

500 ml

spar43%

Din pris 229,00 kr Vejl. udsalgspris 399,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En hårkur, der genopbygger og giver dybdevirkende næring til dit hår. Masken lukker hårets skællag og giver naturlig blødhed og smidighed. Oplev et glansfuldt og blødt hår, der ligeledes er beskyttet mod UV-stråler. I Absolut Repairs nye serie indeholder alle produkterne lipider. Lipider stammer fra Latic Acid, og hjælper med en genopbygge håret kerne. Phyto-Keratin og ceramider hjælper med at tilfører struktur og gøre håret ekstra modstandsdygtigt. Forsegler håret og beskytter mod miljøskader. Indeholder aktive og essentielle næringsstoffer. Anvendelse:Påfør hårkuren i nyvasket, håndklædetørt hår. Fordel kuren jævn og massér den godt in i hår og hovedbund. lad den virke 3-5 minutter, og skyl efter med varmt vand. Afslut gerne med conditioner for at lukke hårstråene igen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Loreal Serie Expert Loreal Absolut Repair Lipidium - Genopbyggende Loreal 500 ml Styrkende Reparerende

Beskrivelse

En hårkur, der genopbygger og giver dybdevirkende næring til dit hår.

Masken lukker hårets skællag og giver naturlig blødhed og smidighed. Oplev et glansfuldt og blødt hår, der ligeledes er beskyttet mod UV-stråler.

I Absolut Repairs nye serie indeholder alle produkterne lipider. Lipider stammer fra Latic Acid, og hjælper med en genopbygge håret kerne. Phyto-Keratin og ceramider hjælper med at tilfører struktur og gøre håret ekstra modstandsdygtigt. Forsegler håret og beskytter mod miljøskader. Indeholder aktive og essentielle næringsstoffer.

Anvendelse:

Påfør hårkuren i nyvasket, håndklædetørt hår. Fordel kuren jævn og massér den godt in i hår og hovedbund. lad den virke 3-5 minutter, og skyl efter med varmt vand. Afslut gerne med conditioner for at lukke hårstråene igen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Absolut Repair Lipidium Masque (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.