Livol Mono D3 Dråber

230 x 10 ml

spar22%

Din pris 20,00 kr Vejl. udsalgspris 25,50 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Vitamin D er nødvendig for børns normale vækst og knogleudvikling. I de to første leveår er der en risiko for, at børn ikke får D-vitamin nok, fordi solen er den vigtigste kilde til dette vitamin, og da spædbørn ikke bør være i direkte sol, anbefales tilskud af D-vitamin. Dannelsen af knogler og opbygningen af nydannet knogle finder sted helt fra fosterstadiet og indtil barnet er helt udvokset. Der, hvor der sker allermest, er i spæd- og småbarnsstadiet og igen i puberteten.5 dråber indeholder:Vitamin D 10 µg 200%IngredienserD3-vitamin (Cholecalciferol), Mellemkædede fedtsyrer fra kokosnøddeolieAnvendelse/dosering:Ved at følge myndighedernes anbefaling om et dagligt tilskud af D-vitamin, kan man dække barnets behov for D-vitamin. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn, der er mellem to uger og to år, får 10 mikrogram D-vitamin dagligt.5 dråber Livol Mono normal D3-dråber om dagen giver dit barn de anbefalede 10 µg D-vitamin om dagen. Dagsdosis på 5 dråber må ikke overskrides.Børn, der har mørk hud, og/eller børn, som går klædt, så kroppen for det meste er tildækket med lange ærmer, lange bukser, kjoler eller tørklæder om sommeren, bør fortsætte med samme dosis af tilskuddet gennem hele barndommen."NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Helsekost Vitaminer og mineraler Vitaminer Livsstil Livol 230 x 10 ml

Beskrivelse

Vitamin D er nødvendig for børns normale vækst og knogleudvikling. I de to første leveår er der en risiko for, at børn ikke får D-vitamin nok, fordi solen er den vigtigste kilde til dette vitamin, og da spædbørn ikke bør være i direkte sol, anbefales tilskud af D-vitamin. Dannelsen af knogler og opbygningen af nydannet knogle finder sted helt fra fosterstadiet og indtil barnet er helt udvokset. Der, hvor der sker allermest, er i spæd- og småbarnsstadiet og igen i puberteten.

5 dråber indeholder:
Vitamin D 10 µg 200%
Ingredienser
D3-vitamin (Cholecalciferol), Mellemkædede fedtsyrer fra kokosnøddeolie

Anvendelse/dosering:
Ved at følge myndighedernes anbefaling om et dagligt tilskud af D-vitamin, kan man dække barnets behov for D-vitamin. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn, der er mellem to uger og to år, får 10 mikrogram D-vitamin dagligt.
5 dråber Livol Mono normal D3-dråber om dagen giver dit barn de anbefalede 10 µg D-vitamin om dagen. Dagsdosis på 5 dråber må ikke overskrides.

Børn, der har mørk hud, og/eller børn, som går klædt, så kroppen for det meste er tildækket med lange ærmer, lange bukser, kjoler eller tørklæder om sommeren, bør fortsætte med samme dosis af tilskuddet gennem hele barndommen."
NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Livol Mono D3 Dråber
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.