Listerine Teeth & Gum Defence Mouthwash

500 ml

spar36%

Din pris 39,95 kr Vejl. udsalgspris 61,95 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Listerine er bakteriehæmmende mundskyl, der giver dig en bedre mundhygiejne. Mundskyllen reducerer mængden af plak i munden, og giver dig en frisk ånde. Indeholder fluor, som er beskyttende overfor tænderne, og som sørger for at holde karies væk. Flour er også med til at styrke emaljen, og gøre dine tænder ekstra modstandsdygtige. Mundskyl til dårlig ånde indeholder zink, som minimere de ildelugtende svovlgasser som produceres af bakterier i munden. Listerine Teeth & Gum Defence styrker emaljen på tænderne, og forhindre og forebygger plak. Giver dig en sund mundhygiene, så du har den bedste forudsætning for sunde tænder og tandkød. Beskytter samtidig mod dårlig ånde i helt op til 24 timer. Sætter du pris på god mundhygiejne og maksimal beskyttelse til dine tænder og tandkød, er denne mundskyl lige noget for dig. -Reducerer bakterier i hele munden -Modvirker plak, også mellem tænderne. -Beskytter tandkødet og reducerer tandkødsbetændelse -Forebygger hul i tænderne -Modvirker tandsten -Modvirker dannelse af tandsten og derigennem beholder tænderne sin naturlige hvide farve -Giver frisk ånde i op til 24 timer Anvendelse: Anvend mundskyllen morgen og aften, eller efter behov, brug hætten som målebærger, få gurlet Listerine rundt i hele munden i 30 sekunder, og spyt ud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Personlig pleje Tandpleje & Mundpleje Mundskyl Listerine 500 ml Beskyttende

Beskrivelse

Listerine er bakteriehæmmende mundskyl, der giver dig en bedre mundhygiejne. Mundskyllen reducerer mængden af plak i munden, og giver dig en frisk ånde.

Indeholder fluor, som er beskyttende overfor tænderne, og som sørger for at holde karies væk. Flour er også med til at styrke emaljen, og gøre dine tænder ekstra modstandsdygtige.

Mundskyl til dårlig ånde indeholder zink, som minimere de ildelugtende svovlgasser som produceres af bakterier i munden.

Listerine Teeth & Gum Defence styrker emaljen på tænderne, og forhindre og forebygger plak. Giver dig en sund mundhygiene, så du har den bedste forudsætning for sunde tænder og tandkød. Beskytter samtidig mod dårlig ånde i helt op til 24 timer.

Sætter du pris på god mundhygiejne og maksimal beskyttelse til dine tænder og tandkød, er denne mundskyl lige noget for dig.

-Reducerer bakterier i hele munden

-Modvirker plak, også mellem tænderne.

-Beskytter tandkødet og reducerer tandkødsbetændelse

-Forebygger hul i tænderne

-Modvirker tandsten

-Modvirker dannelse af tandsten og derigennem beholder tænderne sin naturlige hvide farve

-Giver frisk ånde i op til 24 timer

Anvendelse:

Anvend mundskyllen morgen og aften, eller efter behov, brug hætten som målebærger, få gurlet Listerine rundt i hele munden i 30 sekunder, og spyt ud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Listerine Teeth & Gum Defence Mouthwash
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.