Le Mini Macaron Gel Polish Rose Gold

10 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar25%

Din pris 98,00 kr Vejl. udsalgspris 130,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
En rosa gel polish med masser af glimmer, der lader dig skabe smukke negle til enhver lejlighed.Denne gellak gør det nemt at lave professionelle salonnegle med en fejlfri og glansfuld finish. Vær opmærksom på, at gelé neglelakken skal bruges sammen med en LED-lampe for at hærde.Gellakken er baseret på en holdbar 3-i-1 formel med farve, base- og topcoat i ét og samme produkt. Formlen er desuden fri for parabener.Denne lak har en lyserød shimmerfarve, der skaber en smuk finish, som ikke afskaller i helt op til 10 dage.Anvendelse:Start med at file dine negle til i den ønskede form, og skub neglebåndene tilbage. Påfør derefter et tyndt lag gel polish på neglen. Tænd for din lampe, og lad lakken hærde i 30 sekunder. Gentag processen med alle neglene, og påfør derefter et tykt lag gellak mere for en perfekt dækning. Lad endnu engang lakken hærde i lampen, og nyd derefter det flotte resultat.NB! Vær opmærksom på, at gelé neglelakken ikke kan fjernes med almindelig neglelakfjerner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Makeup Neglelak Negle Gel neglelak Le Mini Macaron 10 ml

Beskrivelse

En rosa gel polish med masser af glimmer, der lader dig skabe smukke negle til enhver lejlighed.

Denne gellak gør det nemt at lave professionelle salonnegle med en fejlfri og glansfuld finish. Vær opmærksom på, at gelé neglelakken skal bruges sammen med en LED-lampe for at hærde.

Gellakken er baseret på en holdbar 3-i-1 formel med farve, base- og topcoat i ét og samme produkt. Formlen er desuden fri for parabener.

Denne lak har en lyserød shimmerfarve, der skaber en smuk finish, som ikke afskaller i helt op til 10 dage.

Anvendelse:
Start med at file dine negle til i den ønskede form, og skub neglebåndene tilbage. Påfør derefter et tyndt lag gel polish på neglen. Tænd for din lampe, og lad lakken hærde i 30 sekunder. Gentag processen med alle neglene, og påfør derefter et tykt lag gellak mere for en perfekt dækning. Lad endnu engang lakken hærde i lampen, og nyd derefter det flotte resultat.

NB! Vær opmærksom på, at gelé neglelakken ikke kan fjernes med almindelig neglelakfjerner.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Le Mini Macaron Gel Polish Rose Gold
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.