Lauren B Malibu Beach 14,8ml

spar75%

final_price
Din pris 33,00 kr Vejl. udsalgspris 135,00 kr
Status:På lager
Malibu Beach har en smuk blank oceanisk kobolt nuance direkte inspireret af bølgerne på Zuma og Pt. Dume. Disse eksklusive neglelakker fra Lauren B, er hurtigtørrende og giver et spejlblank finish. Lakkerne er langtidsholdbare og milde for dine negle. Med Lauren Bs neglelakker er der tænkt på hver en lille detalje, for at du kan opnå det bedste resultat, og få en fejlfri lakering. Selve låget er formet som et firkantet cylenderformet håndtag, så det ligger godt og naturligt i hånden når du skal lakere dine negle. Alle lakker er skabt på en økologisk og veganvenlig formel. (uden formaldehyd, formaldehyd harpiks, DBP, toluen eller kamfer) Hvilket gør at Lauren B lakker skiller sig specielt ud i forhold til alle andre lakker, da de er super milde og plejende for neglene. Ønsker man en smuk neglelakering der skal varer i op til 2-3 uger, skal man starte med at anvende Lauren B Nail Perfector og vælge den neglelak farve man ønsker, og afslutte sin lakering med Lauren B Gel Like Top Coat. Ønsker man et hurtigt og fejlfrit resultat bruges Lauren B Dual Base/Top Coat som start på behandlingen og som afslutning.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Makeup Neglelak Negle Lauren B Plejende

Beskrivelse

Malibu Beach har en smuk blank oceanisk kobolt nuance direkte inspireret af bølgerne på Zuma og Pt. Dume.

Disse eksklusive neglelakker fra Lauren B, er hurtigtørrende og giver et spejlblank finish. Lakkerne er langtidsholdbare og milde for dine negle.

Med Lauren Bs neglelakker er der tænkt på hver en lille detalje, for at du kan opnå det bedste resultat, og få en fejlfri lakering.

Selve låget er formet som et firkantet cylenderformet håndtag, så det ligger godt og naturligt i hånden når du skal lakere dine negle.

Alle lakker er skabt på en økologisk og veganvenlig formel. (uden formaldehyd, formaldehyd harpiks, DBP, toluen eller kamfer) Hvilket gør at Lauren B lakker skiller sig specielt ud i forhold til alle andre lakker, da de er super milde og plejende for neglene.

Ønsker man en smuk neglelakering der skal varer i op til 2-3 uger, skal man starte med at anvende Lauren B Nail Perfector og vælge den neglelak farve man ønsker, og afslutte sin lakering med Lauren B Gel Like Top Coat.

Ønsker man et hurtigt og fejlfrit resultat bruges Lauren B Dual Base/Top Coat som start på behandlingen og som afslutning.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration