Lauren B Cuticle Oil 14,8ml

final_price
Din pris 135,00 kr Vejl. udsalgspris 150,00 kr
Status:På lager
Denne lukseriøse olie, giver ekstra fugt til dine negle. Få perfekte velplejede negle, og dermed også den perfekte manicure. Olien indeholder 12 rene plante, nødde og blomster olier. Er fyldt med aminosyrer som heler og giver dig sunde negle igen, og så dufter den også helt fantastisk. Med Lauren Bs neglelakker er der tænkt på hver en lille detalje, for at du kan opnå det bedste resultat, og få en fejlfri lakering. Selve låget er formet som et firkantet cylenderformet håndtag, så det ligger godt og naturligt i hånden når du skal lakere dine negle. Anvendelse: Anvend denne olie alt efter hvor tit du har brug for det. Bruges olien inden en manicure, anbefales det først at ligge lakken på når olien er helt tør. Brug også olien på neglerødder, hvis de har brug for ekstra fugt.
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Makeup Neglelak Negle Lauren B

Beskrivelse

Denne lukseriøse olie, giver ekstra fugt til dine negle. Få perfekte velplejede negle, og dermed også den perfekte manicure. Olien indeholder 12 rene plante, nødde og blomster olier. Er fyldt med aminosyrer som heler og giver dig sunde negle igen, og så dufter den også helt fantastisk.

Med Lauren Bs neglelakker er der tænkt på hver en lille detalje, for at du kan opnå det bedste resultat, og få en fejlfri lakering.

Selve låget er formet som et firkantet cylenderformet håndtag, så det ligger godt og naturligt i hånden når du skal lakere dine negle.

Anvendelse:

Anvend denne olie alt efter hvor tit du har brug for det. Bruges olien inden en manicure, anbefales det først at ligge lakken på når olien er helt tør. Brug også olien på neglerødder, hvis de har brug for ekstra fugt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Lauren B Cuticle Oil 14,8ml
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.