Lauren B 33 Carats

spar75%

final_price
Din pris 33,00 kr Vejl. udsalgspris 135,00 kr
Status:Ikke på lager
Et drys af holografisk metalglimmer leverer den helt rigtige mængde af stil og modernitet - superchic oven på en mørk polish eller blot alene. Disse eksklusive neglelakker fra Lauren B, er hurtigtørrende og giver et spejlblank finish. Lakkerne er langtidsholdbare og milde for dine negle. Med Lauren Bs neglelakker er der tænkt på hver en lille detalje, for at du kan opnå det bedste resultat, og få en fejlfri lakering. Selve låget er formet som et firkantet cylenderformet håndtag, så det ligger godt og naturligt i hånden når du skal lakere dine negle. Alle lakker er skabt på en økologisk og veganvenlig formel. (uden formaldehyd, formaldehyd harpiks, DBP, toluen eller kamfer) Hvilket gør at Lauren B lakker skiller sig specielt ud i forhold til alle andre lakker, da de er super milde og plejende for neglene. Ønsker man en smuk neglelakering der skal varer i op til 2-3 uger, skal man starte med at anvende Lauren B Nail Perfector og vælge den neglelak farve man ønsker, og afslutte sin lakering med Lauren B Gel Like Top Coat. Ønsker man et hurtigt og fejlfrit resultat bruges Lauren B Dual Base/Top Coat som start på behandlingen og som afslutning.
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Makeup Neglelak Negle Lauren B 14,8 ml Plejende

Beskrivelse

Et drys af holografisk metalglimmer leverer den helt rigtige mængde af stil og modernitet - superchic oven på en mørk polish eller blot alene.

Disse eksklusive neglelakker fra Lauren B, er hurtigtørrende og giver et spejlblank finish. Lakkerne er langtidsholdbare og milde for dine negle.

Med Lauren Bs neglelakker er der tænkt på hver en lille detalje, for at du kan opnå det bedste resultat, og få en fejlfri lakering.

Selve låget er formet som et firkantet cylenderformet håndtag, så det ligger godt og naturligt i hånden når du skal lakere dine negle.

Alle lakker er skabt på en økologisk og veganvenlig formel. (uden formaldehyd, formaldehyd harpiks, DBP, toluen eller kamfer) Hvilket gør at Lauren B lakker skiller sig specielt ud i forhold til alle andre lakker, da de er super milde og plejende for neglene.

Ønsker man en smuk neglelakering der skal varer i op til 2-3 uger, skal man starte med at anvende Lauren B Nail Perfector og vælge den neglelak farve man ønsker, og afslutte sin lakering med Lauren B Gel Like Top Coat.

Ønsker man et hurtigt og fejlfrit resultat bruges Lauren B Dual Base/Top Coat som start på behandlingen og som afslutning.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Lauren B 33 Carats
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.