Label.m Warming Oil Treatment 4 X (U)

15 ml

spar63%

Din pris 98,00 kr Vejl. udsalgspris 264,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Label.m Warming Oil treatment 4 x 15 mlLabel.m Warming Oil Treatment er en skøn varmende olie-kur til hjemmebrug, der lader dig kombinere en afslappende varm hovedbundsmassage med øget blodcirkulation i hovedbunden, en sund hårvækst og masser af fugt til håret.label.m Warming Oil Treatment er et to-komponents-produkt, hvilket vil sige, at hver beholder indeholder 2 komponenter. Når de to blandes reagerer de med hinanden, og det er det der skaber den varmende effekt.Vask håret som normalt. Påfør derefter label.m Warming Oil Treatment direkte på hovedbunden og masser det ind i cirka 1 minut. Lad herefter kuren virke i 2 minutter og skyl derefter håret. Ønsker du at tilføre håret ekstra fugtighed, så brug conditioner efterfølgende. OBS! Produkterne sælges uden æske.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Hårolie Label.m Nyt Design Treatments Label.m 15 ml

Beskrivelse

Label.m Warming Oil treatment 4 x 15 ml

Label.m Warming Oil Treatment er en skøn varmende olie-kur til hjemmebrug, der lader dig kombinere en afslappende varm hovedbundsmassage med øget blodcirkulation i hovedbunden, en sund hårvækst og masser af fugt til håret.

label.m Warming Oil Treatment er et to-komponents-produkt, hvilket vil sige, at hver beholder indeholder 2 komponenter. Når de to blandes reagerer de med hinanden, og det er det der skaber den varmende effekt.

Vask håret som normalt. Påfør derefter label.m Warming Oil Treatment direkte på hovedbunden og masser det ind i cirka 1 minut. Lad herefter kuren virke i 2 minutter og skyl derefter håret. Ønsker du at tilføre håret ekstra fugtighed, så brug conditioner efterfølgende.

OBS!

Produkterne sælges uden æske.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Label.m Warming Oil treatment 4 x (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.