Label.m Therapy Rejuvenating Shampoo

1000 ml

spar45%

Din pris 329,00 kr Vejl. udsalgspris 600,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo er en professionel, styrkende anti-ageing shampoo, der indeholder den luksuriøse hvide kaviar. Den renser mildt håret samtidig med det repareres, næres og forynges. Shampooen er sulfatfri og reparerer skadet hår og giver dit hår et boost med masser af fugt. Der opnås herved pleje og genopbygning af kedeligt og ældet hår. Resultatet er et hår der ser stærkere og mere ungdommeligt ud. Shampooen er sulfat-fri og vil derfor ikke skumme så meget.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Label.m Nyt Design Age Defying Label.m 1000 ml Label.m Gråt hår Modent hår 1000 ml Styrkende Anti age Fugtgivende Sulfatfri Til gråt og modent hår

Beskrivelse

Denne shampoo er en professionel, styrkende anti-ageing shampoo, der indeholder den luksuriøse hvide kaviar. Den renser mildt håret samtidig med det repareres, næres og forynges.

Shampooen er sulfatfri og reparerer skadet hår og giver dit hår et boost med masser af fugt. Der opnås herved pleje og genopbygning af kedeligt og ældet hår. Resultatet er et hår der ser stærkere og mere ungdommeligt ud.

Shampooen er sulfat-fri og vil derfor ikke skumme så meget.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Label.m Therapy Rejuvenating Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.