Label.m Split-end Sealer Compact

spar60%

Din pris 139,00 kr Vejl. udsalgspris 348,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Perfekt og taskevenlig emballage, der kan bruges overalt. Forsegler spidserne på langt hår for optimal beskyttelse. Giver "Glitter Glam" til kortere frisurer. Giver kontrol til håret med subtil glans.Split-End Sealer Compact er som en make-up boks med spejl, hvor selve Sealeren kan skiftes ud med Split-End Sealer Compact Refill, når den er løbet tør.Påfør en lille mængde til spidserne af fingrene, påfør herefter produkter til hår-spidserne for at give definition, påfør til korte stilarter som et all-over glitre glans finish.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Label.m Nyt Design Label.m Beskyttende Glansgivende

Beskrivelse


Perfekt og taskevenlig emballage, der kan bruges overalt. Forsegler spidserne på langt hår for optimal beskyttelse. Giver "Glitter Glam" til kortere frisurer. Giver kontrol til håret med subtil glans.

Split-End Sealer Compact er som en make-up boks med spejl, hvor selve Sealeren kan skiftes ud med Split-End Sealer Compact Refill, når den er løbet tør.

Påfør en lille mængde til spidserne af fingrene, påfør herefter produkter til hår-spidserne for at give definition, påfør til korte stilarter som et all-over glitre glans finish.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Label.m Split-end sealer compact
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.