Label.m Curl Cream (U)

150 ml

spar45%

Din pris 98,00 kr Vejl. udsalgspris 178,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Label.m Curl Cream 150 ml ( ny )Label.m Curl Cream er et af de mest anerkendte og populære krøllefremhævende produkter på markedet og det er bestemt ikke uden grund. Med Curl Cream har label.m udviklet en kraftig og letmedgørlig krøllecreme, der er perfekt til at fremhæve naturligt fald eller krøller. label.m Curl Cream gør krøllerne lettere at håndtere, samtidig med, at de får en kraftigere struktur og bliver mere fremhævede. label.m Curl Cream beskytter desuden håret ved hjælp af den unikke Enviroshield Complex-formel, der sikrer, at hverken varmepåvirkning fra stylingredskaber, UV-stråler eller luftforurening skader håret.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Label.m Nyt Design Krøllecreme Label.m 150 ml Beskyttende

Beskrivelse

Label.m Curl Cream 150 ml ( ny )

Label.m Curl Cream er et af de mest anerkendte og populære krøllefremhævende produkter på markedet og det er bestemt ikke uden grund.

Med Curl Cream har label.m udviklet en kraftig og letmedgørlig krøllecreme, der er perfekt til at fremhæve naturligt fald eller krøller. label.m Curl Cream gør krøllerne lettere at håndtere, samtidig med, at de får en kraftigere struktur og bliver mere fremhævede.

label.m Curl Cream beskytter desuden håret ved hjælp af den unikke Enviroshield Complex-formel, der sikrer, at hverken varmepåvirkning fra stylingredskaber, UV-stråler eller luftforurening skader håret.

BEAUTYCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Label.m Curl Cream (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.