KMS SilkSheen Conditioner (UU)

30 ml

spar53%

Din pris 9,00 kr Vejl. udsalgspris 19,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
KMS Silksheen Conditioner rejse str 30mlKMS har udviklet en innovativ ny teknologi, IOPS - Inside Out Perfecting System. Dette kraftfulde og nærende forsyningssystem gør det muligt for de genopbyggende og plejende midler at trænge dybt ind i håret. Bag Silksheen serien er der en speciel teknologi til dig, der ønsker et blødt, silkeagtigt og glansfuldt hår.KMS Silksheen Conditioner er en luksuriøs, blid conditioner, men meget effektiv til dit normale eller kedelige og sprøde hår. Velegnet til tørt, mat og sprødt hår, der trænger til intens glans, blødhed og pleje. Indeholder naturlige ingredienser, som mandel og basilikum for at tilføje glansen og gøre håret silkeblød, og samtidig beskytte mod miljøskader. Anvendelse:Vask håret i KMS Silksheen Shampoo og afslut med KMS Silksheen Conditioner for at opnå det bedste resultat. Kan bruges dagligt. BEMÆRK - Produktet kan have slidmærker. Skaden er dog kun kosmetisk, indholdet fejler ingenting. Dette er en rejsestørrelse, der er perfekt at have med på weekendturen eller ferien.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner KMS SilkSheen KMS - Tidligere Design Silksheen KMS California Normalt hår Skadet og slidt hår 30 ml Beskyttende Mod skadet og slidt hår Plejende

Beskrivelse

KMS Silksheen Conditioner rejse str 30ml

KMS har udviklet en innovativ ny teknologi, IOPS - Inside Out Perfecting System. Dette kraftfulde og nærende forsyningssystem gør det muligt for de genopbyggende og plejende midler at trænge dybt ind i håret.

Bag Silksheen serien er der en speciel teknologi til dig, der ønsker et blødt, silkeagtigt og glansfuldt hår.

KMS Silksheen Conditioner er en luksuriøs, blid conditioner, men meget effektiv til dit normale eller kedelige og sprøde hår.
Velegnet til tørt, mat og sprødt hår, der trænger til intens glans, blødhed og pleje.

Indeholder naturlige ingredienser, som mandel og basilikum for at tilføje glansen og gøre håret silkeblød, og samtidig beskytte mod miljøskader.

Anvendelse:
Vask håret i KMS Silksheen Shampoo og afslut med KMS Silksheen Conditioner for at opnå det bedste resultat. Kan bruges dagligt.

BEMÆRK - Produktet kan have slidmærker. Skaden er dog kun kosmetisk, indholdet fejler ingenting. 


Dette er en rejsestørrelse, der er perfekt at have med på weekendturen eller ferien.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:KMS SilkSheen Conditioner (UU)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.