KMS Flatout Smoothing Serum (UU)

75 ml

spar77%

Din pris 49,00 kr Vejl. udsalgspris 210,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
KMS Flatout Smoothing Serum 75mlKMS har udviklet en innovativ ny teknologi, IOPS - Inside Out Perfecting System. Dette kraftfulde og nærende forsyningssystem gør det muligt for de genopbyggende og plejende midler at trænge dybt ind i håret. Er UV beskyttende.Bag Flatout serien er der en speciel teknologi til dig, der ønsker at udglatte og kontrollere med antikrus effekt.KMS KMS Flatout Smoothing Serum er en dejlig blødgørende og udglattende serum og tilfører ekstrem glans. Tæmmer kruset og ødelagt hår, med stærk anti-frizz effekt uden at fedte. Tilfører nøjagtigt den mængde fugt og pleje så dit hår bliver blødt og glat.Indeholder naturlige ingredienser som figner og jojoba, der har de egenskaber, der udglatter og blødgører.Anvendelse:Ryst flasken grundigt. Anvend kun et par dråber KMS Flatout Smoothing Serum og fordel i længderne og spidserne - både i fugtigt og tørt hår.Beautycos - en sikker løsning
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling KMS - Tidligere Design Flatout Hårserum KMS California 75 ml Beskyttende Blødgørende Nærende Plejende Udglattende

Beskrivelse

KMS Flatout Smoothing Serum 75ml

KMS har udviklet en innovativ ny teknologi, IOPS - Inside Out Perfecting System. Dette kraftfulde og nærende forsyningssystem gør det muligt for de genopbyggende og plejende midler at trænge dybt ind i håret. Er UV beskyttende.

Bag Flatout serien er der en speciel teknologi til dig, der ønsker at udglatte og kontrollere med antikrus effekt.

KMS KMS Flatout Smoothing Serum er en dejlig blødgørende og udglattende serum og tilfører ekstrem glans. Tæmmer kruset og ødelagt hår, med stærk anti-frizz effekt uden at fedte. Tilfører nøjagtigt den mængde fugt og pleje så dit hår bliver blødt og glat.

Indeholder naturlige ingredienser som figner og jojoba, der har de egenskaber, der udglatter og blødgører.

Anvendelse:
Ryst flasken grundigt. Anvend kun et par dråber KMS Flatout Smoothing Serum og fordel i længderne og spidserne - både i fugtigt og tørt hår.

Beautycos - en sikker løsning
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:KMS Flatout Smoothing Serum (UU)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.