KMS Flatout Conditioner (UU)

250 ml

77%

Din pris 49,00 kr Vejl. udsalgspris 210,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
KMS Flatout Conditioner 250mlKMS har udviklet en innovativ ny teknologi, IOPS - Inside Out Perfecting System. Dette kraftfulde og nærende forsyningssystem gør det muligt for de genopbyggende og plejende midler at trænge dybt ind i håret. Er UV beskyttende.Bag Flatout serien er der en speciel teknologi til dig, der ønsker at udglatte og kontrollere med antikrus effekt.KMS Flatout Conditioner er en lækker balsam, som blødgører, udglatter og tilfører glans og pleje. Den tæmmer uregerligt, kruset og ødelagt hår. Gør håret mere kambart.Tilfører nøjagtigt den mængde fugt og pleje så dit hår bliver blødt og glat.Indeholder naturlige ingredienser som figner og jojoba, der har de egenskaber, der udglatter og blødgører.Anvendelse:KMS Flatout Conditioner anvendes i vådt hår. Masserer og skyld grundigt ud. Kan bruges dagligt og gerne sammen med KMS Flatout Shampoo for et sikkert resultat.Beautycos - en sikker løsning BEMÆRK produktet har slidmærker, men det er kun kosmetisk, produktet fejler absolut intet
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner KMS - Tidligere Design Flatout KMS California Fint hår Normalt hår 250 ml Beskyttende Nærende Plejende Solpleje Til fint og tyndt hår

Beskrivelse

KMS Flatout Conditioner 250ml

KMS har udviklet en innovativ ny teknologi, IOPS - Inside Out Perfecting System. Dette kraftfulde og nærende forsyningssystem gør det muligt for de genopbyggende og plejende midler at trænge dybt ind i håret. Er UV beskyttende.

Bag Flatout serien er der en speciel teknologi til dig, der ønsker at udglatte og kontrollere med antikrus effekt.

KMS Flatout Conditioner er en lækker balsam, som blødgører, udglatter og tilfører glans og pleje. Den tæmmer uregerligt, kruset og ødelagt hår. Gør håret mere kambart.
Tilfører nøjagtigt den mængde fugt og pleje så dit hår bliver blødt og glat.

Indeholder naturlige ingredienser som figner og jojoba, der har de egenskaber, der udglatter og blødgører.

Anvendelse:
KMS Flatout Conditioner anvendes i vådt hår. Masserer og skyld grundigt ud. Kan bruges dagligt og gerne sammen med KMS Flatout Shampoo for et sikkert resultat.

Beautycos - en sikker løsning

BEMÆRK produktet har slidmærker, men det er kun kosmetisk, produktet fejler absolut intet

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:KMS Flatout Conditioner (UU)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord