Kevin Murphy Protection Wash (U)

40 ml

49,00 kr
Køb 2 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 20%

Køb 3 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 30%

Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Kevin Murphy protection wash er en shampoo, som giver optimal pleje til et hår, der behøver varmebeskyttelse. Protection wash tilfører fugt, giver styrke og en god varmebeskyttelse til dit hår og er derfor ideel for alle, der føntørrer eller anvender andre former for stylingredskaber i håret.Protection shampoo er meget beskyttende og indeholder KEVIN.MURPHY X-HP Complex, som er med til at yde en fantastisk beskyttelse mod den varme, som stylingredskaberne udvikler (op til 220ºC).Der ud over forbedres hårets struktur amtidig med hårets struktur forbedres og ingredienser som aminosyrer giver farve- og UV-beskyttelse.Anvendelse: Masser ind i det våde hår og hovedbund.Skyl.Gentag hvis nødvendigt.Dette er en rejsestørrelse, der er perfekt at have med på weekendturen eller ferien.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Kevin Murphy Farvet hår Tørt hår 40 ml Beskyttende Parabenefri Plejende Til farvet og behandlet hår Varmebeskyttende

Beskrivelse

Kevin Murphy protection wash er en shampoo, som giver optimal pleje til et hår, der behøver varmebeskyttelse.

Protection wash tilfører fugt, giver styrke og en god varmebeskyttelse til dit hår og er derfor ideel for alle, der føntørrer eller anvender andre former for stylingredskaber i håret.

Protection shampoo er meget beskyttende og indeholder KEVIN.MURPHY X-HP Complex, som er med til at yde en fantastisk beskyttelse mod den varme, som stylingredskaberne udvikler (op til 220ºC).
Der ud over forbedres hårets struktur amtidig med hårets struktur forbedres og ingredienser som aminosyrer giver farve- og UV-beskyttelse.

Anvendelse:
Masser ind i det våde hår og hovedbund.
Skyl.
Gentag hvis nødvendigt.

Dette er en rejsestørrelse, der er perfekt at have med på weekendturen eller ferien.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kevin Murphy Protection Wash (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.