Kevin Murphy Plumping Wash

250 ml

Bedømmelse:
100% of 100
228,00 kr
Køb 2 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 20%

Køb 3 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 30%

Status:På lager - 1-2 dages levering
Har dit hår brug for ekstra styrke og volume/fylde, så er denne serie fra Kevin Murphy perfekt til dig! Få en tæthed i håret, som gør at dit hår virker ekstra tykt og fyldigt ved brug af denne lækre shampoo fra Kevin Murphy. For at skabe denne styrke og tæthed i håret er der anvendt ingefærrod og nælde ekstrakter, som er en magtfuld og effektiv kilde til aminosyrer der styrker hårsækkene og skaber ekstra vækst. Produktet mindsker også risikoen for hårtab, da der er tilføjet oleanolsyre fra Hemsleya roden. Ud over at skabe vækst og mindske hårtab, forhindre denne fantastiske ingrediens også for tidlig ældning af håret. Anvendelse: Massér produktet ind i det våde hår, med fokus på hårrødderne. Skum op, og skyl så produktet ud af håret. For at opnå det optimale resultat anbefales det at bruge Kevin Murphy Plumping.Rinse efterfølgende.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Mængderabat Kevin Murphy Fint hår Gråt hår Modent hår Normalt hår 250 ml Parabenefri Til fint og tyndt hår Til gråt og modent hår Volume

Beskrivelse

Har dit hår brug for ekstra styrke og volume/fylde, så er denne serie fra Kevin Murphy perfekt til dig!

Få en tæthed i håret, som gør at dit hår virker ekstra tykt og fyldigt ved brug af denne lækre shampoo fra Kevin Murphy.

For at skabe denne styrke og tæthed i håret er der anvendt ingefærrod og nælde ekstrakter, som er en magtfuld og effektiv kilde til aminosyrer der styrker hårsækkene og skaber ekstra vækst.

Produktet mindsker også risikoen for hårtab, da der er tilføjet oleanolsyre fra Hemsleya roden. Ud over at skabe vækst og mindske hårtab, forhindre denne fantastiske ingrediens også for tidlig ældning af håret.

Anvendelse:

Massér produktet ind i det våde hår, med fokus på hårrødderne. Skum op, og skyl så produktet ud af håret. For at opnå det optimale resultat anbefales det at bruge Kevin Murphy Plumping.Rinse efterfølgende.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kevin Murphy Plumping Wash
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.