Kevin Murphy Plumping Rinse

250 ml

Bedømmelse:
100% of 100
228,00 kr
Køb 2 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 20%

Køb 3 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 30%

Status:På lager - 1-2 dages levering
Har dit hår brug for ekstra styrke og volume/fylde, så er denne serie fra Kevin Murphy perfekt til dig! Få en tæthed i håret, som gør at dit hår virker ekstra tykt og fyldigt ved brug af denne lækre conditioner fra Kevin Murphy. For at skabe denne styrke og tæthed i håret er der anvendt ingefærrod og nælde ekstrakter, som er en magtfuld og effektiv kilde til aminosyrer der styrker hårsækkene og skaber ekstra vækst. Produktet mindsker også risikoen for hårtab, da der er tilføjet oleanolsyre fra Hemsleya roden. Ud over at skabe vækst og mindske hårtab, forhindre denne fantastiske ingrediens også for tidlig ældning af håret. Ved brug af denne conditioner får dit hår også ekstra pleje og fugt, men uden at tynge håret.  Anvendelse: Massér produktet ind i det nyvaskede hår, med fokus på længder og spidser. Lad produktet sidde i håret i 1-2 minutter og skyl herefter grundigt ud. For at opnå maksimal volumen og få det bedste resultat, anbefales det at bruge denne conditioner efter en hårvask med Kevin Murphy Plumping.Wash.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Kevin Murphy Fint hår Normalt hår 250 ml Parabenefri Til fint og tyndt hår Volume

Beskrivelse

Har dit hår brug for ekstra styrke og volume/fylde, så er denne serie fra Kevin Murphy perfekt til dig!

Få en tæthed i håret, som gør at dit hår virker ekstra tykt og fyldigt ved brug af denne lækre conditioner fra Kevin Murphy.

For at skabe denne styrke og tæthed i håret er der anvendt ingefærrod og nælde ekstrakter, som er en magtfuld og effektiv kilde til aminosyrer der styrker hårsækkene og skaber ekstra vækst.

Produktet mindsker også risikoen for hårtab, da der er tilføjet oleanolsyre fra Hemsleya roden. Ud over at skabe vækst og mindske hårtab, forhindre denne fantastiske ingrediens også for tidlig ældning af håret.

Ved brug af denne conditioner får dit hår også ekstra pleje og fugt, men uden at tynge håret. 

Anvendelse:

Massér produktet ind i det nyvaskede hår, med fokus på længder og spidser. Lad produktet sidde i håret i 1-2 minutter og skyl herefter grundigt ud.

For at opnå maksimal volumen og få det bedste resultat, anbefales det at bruge denne conditioner efter en hårvask med Kevin Murphy Plumping.Wash.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kevin Murphy Plumping Rinse
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.