Kevin Murphy Blonde Angel Treatment

250 ml

Bedømmelse:
100% of 100
216,00 kr
Køb 2 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 20%

Køb 3 valgfrie Kevin Murphy produkter

spar 30%

Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne lækre conditioner/treatment, er særligt til dig med blond, bleget, lysnet eller gråt hår. Produktet har en intens lilla farve. Indeholder farveaktivatorer og ingredienser med lysende egenskaber. Udtræk af Solsikkefrø forhindrer hårfarven i at falme, og udtræk af Paranød opretholder fugtbalancen i håret. Keratin aminosyrer, som er det mindste og mest effektive Protein, styrker alle tre lag i hårstrået og reparerer i dybden.Holder din lyse farve cool og frisk, og plejer samtidig dine lokker. God til farvet eller kemisk behandlet lysnet hår. Produktet er en meget let treatment, og kan derfor anvendes som en conditioner. Anvendelse: Fordel produktet i nyvasket rent hår, lad virke i 3-5 minutter, alt efter hvor koldt et skær du ønsker. Skyl grundigt ud BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Hårkur Conditioner Kevin Murphy Blondt og lysnet hår Gråt hår Modent hår 250 ml Parabenefri Til blondt og lysnet hår Til gråt og modent hår

Beskrivelse

Denne lækre conditioner/treatment, er særligt til dig med blond, bleget, lysnet eller gråt hår.

Produktet har en intens lilla farve.

Indeholder farveaktivatorer og ingredienser med lysende egenskaber. Udtræk af Solsikkefrø forhindrer hårfarven i at falme, og udtræk af Paranød opretholder fugtbalancen i håret.

Keratin aminosyrer, som er det mindste og mest effektive Protein, styrker alle tre lag i hårstrået og reparerer i dybden.

Holder din lyse farve cool og frisk, og plejer samtidig dine lokker. God til farvet eller kemisk behandlet lysnet hår.

Produktet er en meget let treatment, og kan derfor anvendes som en conditioner.

Anvendelse:

Fordel produktet i nyvasket rent hår, lad virke i 3-5 minutter, alt efter hvor koldt et skær du ønsker. Skyl grundigt ud

BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kevin Murphy Blonde Angel Treatment
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.