Kerastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo

1000 ml

Bedømmelse:
100% of 100

-52%

Din pris 409,00 kr Vejl. udsalgspris 860,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne shampoo er perfekt til dig der har ødelagt hår og spaltede spidser. Dit hår kan være blevet skadet af mange grunde, det kan være skadet på grund af kemiske behandlinger og varme fra styling jern (hårtørrer, glattejern og krøllejern) men det kan også være grundet sygdom. Uanset hvordan det er skadet kan denne proteinrige shampoo hjælpe til at reparere og genopbygge hårstrået. Sådan du igen vil kunne få et sundt og næringsfuldt hår. Vi anbefaler at du bruger Conditioner i samme serie, Kerastase Resistance Ciment Anti-Usure for bedst reparerende effekt. Anvendelse: Skum en passende mængde shampoo op i hænderne og masser det ind i den våde hovedbunden. Gentag om nødvendigt og afslut med conditioner.OBS! Dette er en salonstørrelse, der kommer UDEN pumpe. Pumpe kan tilkøbes her.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Kerastase Resistance -Svækket eller fint hår Kerastase 1000 ml Kerastase Skadet og slidt hår Tørt hår 1000 ml Styrkende Fugtgivende Mod skadet og slidt hår Mod spaltede spidser Rensende Reparerende

Beskrivelse

Denne shampoo er perfekt til dig der har ødelagt hår og spaltede spidser.

Dit hår kan være blevet skadet af mange grunde, det kan være skadet på grund af kemiske behandlinger og varme fra styling jern (hårtørrer, glattejern og krøllejern) men det kan også være grundet sygdom.

Uanset hvordan det er skadet kan denne proteinrige shampoo hjælpe til at reparere og genopbygge hårstrået. Sådan du igen vil kunne få et sundt og næringsfuldt hår.

Vi anbefaler at du bruger Conditioner i samme serie, Kerastase Resistance Ciment Anti-Usure for bedst reparerende effekt.

Anvendelse:

Skum en passende mængde shampoo op i hænderne og masser det ind i den våde hovedbunden. Gentag om nødvendigt og afslut med conditioner.

OBS!

Dette er en salonstørrelse, der kommer UDEN pumpe. Pumpe kan tilkøbes her.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Resistance Bain Force Architecte Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.