Kerastase Resistance Bain Extentioniste Shampoo

250 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar24%

Din pris 149,00 kr Vejl. udsalgspris 195,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En styrkende shampoo til hår, der har tendens til at knække.Den effektive shampoo renser dit hår i dybden, så det holdes rent og sundt. Derudover styrker shampooen hårstråene, så håret bliver mere modstandsdygtigt og får de bedste forudsætninger for at kunne vokse sig langt og smukt.Shampooen er beriget med en fusion af kreatin og ceramider, der trænger dybt ind i hårstråene, så de styrkes i længderne. Efter noget tids brug vil du opleve hår med fornyet kraft, styrke og væksthastighed. Derudover holder shampooen både hår og hovedbund sund.Shampooen er desuden fri for parabener.Anvendelse:Påfør shampooen i vådt hår, og massér den godt ind i hår og hovedbund. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en styrkende balsam for et optimalt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Kerastase Reflection Kerastase Skadet og slidt hår 250 ml Styrkende Blødgørende Glansgivende Mod skadet og slidt hår Parabenefri Rensende

Beskrivelse

En styrkende shampoo til hår, der har tendens til at knække.

Den effektive shampoo renser dit hår i dybden, så det holdes rent og sundt. Derudover styrker shampooen hårstråene, så håret bliver mere modstandsdygtigt og får de bedste forudsætninger for at kunne vokse sig langt og smukt.

Shampooen er beriget med en fusion af kreatin og ceramider, der trænger dybt ind i hårstråene, så de styrkes i længderne. Efter noget tids brug vil du opleve hår med fornyet kraft, styrke og væksthastighed. Derudover holder shampooen både hår og hovedbund sund.

Shampooen er desuden fri for parabener.

Anvendelse:

Påfør shampooen i vådt hår, og massér den godt ind i hår og hovedbund. Skyl efter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en styrkende balsam for et optimalt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Resistance Bain Extentioniste Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.