Kerastase Reflection Chroma Riche Masque (UU)

spar17%

final_price
Din pris 239,00 kr Vejl. udsalgspris 290,00 kr
Status:På lager
Lysreflekterende blødgørende maske til highlights og meget sensibelt farvet hår. Håret får sin blødhed tilbage, bliver smidigt og let at sætte. Masken giver i sammenhæng med shampooen Bain Chroma Riche håret den optimale farveintensitet, blødhed og glans. Den intensiverer farven og giver håret en strålende glans. Den sikrer, at de nødvendige plejestoffer ikke blot trænger dybt ind under de øverste skællag men også fastlåses i hårstrået ved hjælp af den særligt udviklede moist-lock-teknologi. Anvendelse: Påfør en passende mængde af masken i længder og spidser af et nyvasket, håndklæde tørt hår. Lad masken virke i 5-10 minutter og skyl den ud. Afslut din behandling med conditioner.
... Læs mere
Dag til dag levering Levering 1-2 arbejdsdage
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Kerastase Reflection Kerastase Farvet hår Skadet og slidt hår Tørt hår 200 ml Mod skadet og slidt hår Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Lysreflekterende blødgørende maske til highlights og meget sensibelt farvet hår.

Håret får sin blødhed tilbage, bliver smidigt og let at sætte.

Masken giver i sammenhæng med shampooen Bain Chroma Riche håret den optimale farveintensitet, blødhed og glans. Den intensiverer farven og giver håret en strålende glans. Den sikrer, at de nødvendige plejestoffer ikke blot trænger dybt ind under de øverste skællag men også fastlåses i hårstrået ved hjælp af den særligt udviklede moist-lock-teknologi.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde af masken i længder og spidser af et nyvasket, håndklæde tørt hår. Lad masken virke i 5-10 minutter og skyl den ud. Afslut din behandling med conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Reflection Chroma Riche Masque (UU)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.