Kerastase Reflection Chroma Riche Fluid Leave-in (U)

125 ml

-21%

Din pris 169,00 kr Vejl. udsalgspris 215,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Leave-in setting-produkt, der er skabt til at bevare effekten dagen igennem, så håret ikke kun synes blødere, men også reflekterer lyset og derved får et klart, levende og glansfuldt udseende. Lysreflekterende blødgørende ekstrakt til highlights og meget sensibelt farvet hår. Alle produkter Chroma Riche serien har en anti-fade-virkning, der medvirker til, at særlig lysnet og farvet hår beholder den ønskede farveintensitet og glans. De har UV-filter, der beskytter sårbart, farvet hår, som derved skånes for den skadelige strålepåvirkning fra sollys. Fluide Chroma Riche indeholder anti-frizz egenskaber. Anvendelse: Påfør produktet i spidser og længder, i både tørt og håndklæde tørt hår. Skal ikke skylles ud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Leave-in Conditioner Kerastase Reflection Kerastase Farvet hår 125 ml Beskyttende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Leave-in setting-produkt, der er skabt til at bevare effekten dagen igennem, så håret ikke kun synes blødere, men også reflekterer lyset og derved får et klart, levende og glansfuldt udseende.

Lysreflekterende blødgørende ekstrakt til highlights og meget sensibelt farvet hår.

Alle produkter Chroma Riche serien har en anti-fade-virkning, der medvirker til, at særlig lysnet og farvet hår beholder den ønskede farveintensitet og glans. De har UV-filter, der beskytter sårbart, farvet hår, som derved skånes for den skadelige strålepåvirkning fra sollys. Fluide Chroma Riche indeholder anti-frizz egenskaber.

Anvendelse:

Påfør produktet i spidser og længder, i både tørt og håndklæde tørt hår. Skal ikke skylles ud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Reflection Chroma Riche Fluid Leave-in (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord