Kerastase Reflection Chroma Captive Masque (UU)

200 ml

spar19%

Din pris 239,00 kr Førpris 295,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Intensivt plejende maske til farvet hår. Dybdevirkende pleje, ekstremt blødgørende og fugtgivende, tilfører håret fugt og en intens glans. Med de unikke farvebevarende og UV-beskyttende egenskaber vil du være sikret en strålende hårfarve i længere tid. Kerastase Reflection Chroma Captive Masque er afløseren for Reflection Chroma reflect Masque. Anvendelse: Anvend en passende mængde af masken i spidser og længder på et nyvasket og fugtigt hår. Lad den virke i 5-10 minutter, skyl og slut din behandling af med conditioner BEAUTYCOS anbefaler dig at anvende Kerastase Bain Captive, inden brug af masken. Shampooen vil optimere resultatet af din farvebevarende hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Kerastase Reflection Kerastase Farvet hår 200 ml Beskyttende Fugtgivende Plejende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Intensivt plejende maske til farvet hår.

Dybdevirkende pleje, ekstremt blødgørende og fugtgivende, tilfører håret fugt og en intens glans. Med de unikke farvebevarende og UV-beskyttende egenskaber vil du være sikret en strålende hårfarve i længere tid.

Kerastase Reflection Chroma Captive Masque er afløseren for Reflection Chroma reflect Masque.

Anvendelse:

Anvend en passende mængde af masken i spidser og længder på et nyvasket og fugtigt hår. Lad den virke i 5-10 minutter, skyl og slut din behandling af med conditioner


BEAUTYCOS anbefaler dig at anvende Kerastase Bain Captive, inden brug af masken. Shampooen vil optimere resultatet af din farvebevarende hår.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Reflection Chroma Captive Masque (UU)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord