Kerastase Reflect Bain Chroma Captive Shampoo (U)

250 ml

31%

Din pris 149,00 kr Vejl. udsalgspris 215,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
En revolutionerende shampoo, der gør dit hår glat, silkeblødt, rent og lækkert. Shampooen bevarer din hårfarve, booster både dit hår og hårfarven med intensitet og glans. Helt ny formel der forlænger holdbarheden af din hårfarvning i meget længere tid end tidligere.  Kerastase Reflection Chroma Captive er afløser for Kerastase reflection Bain Miroir og er en veldokumentet farvebevarende serie. Anvendelse: Skum en passende mængde shampoo op i hænderne og masser det ind i den våde hovedbunden. Gentag om nødvendigt og afslut med conditioner.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Kerastase Reflection Kerastase Farvet hår Fint hår Skadet og slidt hår 250 ml Mod skadet og slidt hår Til farvet og behandlet hår Til fint og tyndt hår Volume

Beskrivelse

En revolutionerende shampoo, der gør dit hår glat, silkeblødt, rent og lækkert. Shampooen bevarer din hårfarve, booster både dit hår og hårfarven med intensitet og glans. Helt ny formel der forlænger holdbarheden af din hårfarvning i meget længere tid end tidligere. 

Kerastase Reflection Chroma Captive er afløser for Kerastase reflection Bain Miroir og er en veldokumentet farvebevarende serie.

Anvendelse:

Skum en passende mængde shampoo op i hænderne og masser det ind i den våde hovedbunden. Gentag om nødvendigt og afslut med conditioner.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Reflect Bain Chroma Captive Shampoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord