Kerastase Initialiste

60 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar15%

Din pris 299,00 kr Førpris 350,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Kerastase Initialiste 60 mlKerastase Initialiste - 60 ml. Er en styrkende serum til hovedbund og hår. Det er den første serum til hovedbund og hår der giver kraftigere, stærkere og mere glansfuldt hår og den hidtil mest effektive kur til at gøre håret mere modstandsdygtig. Efter en uge vil du kunne mærke hvordan dit hår får en bedre og kraftigere struktur og du vil kunne se nye hår vokse ud. Kerastase Initialiste er beriget med Complexe Regenerateur bestående af naturlige planteceller og er inspireret af 24 års stamcelle forskning og Kerastase Initialiste er banebrydende, når det gælder styrkelse af både nuværende og voksende hår.Anvendelse: Denne serum kan påføres direkte i hovedbunden efter hver hårvask. Anvend 2 pipetter til fint hår og 4 pipetter til normalt/tykt hår. Efter påføring, massér skånsomt serummen ind i hovedbunden og fordel produktet med fingerspidserne i hele hovedbunden. Produktet skal ikke skylles ud. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Kerastase Specifique Kerastase Fint hår 60 ml Styrkende Mod hovedbundsproblemer Til fint og tyndt hår

Beskrivelse

Kerastase Initialiste 60 ml

Kerastase Initialiste - 60 ml. Er en styrkende serum til hovedbund og hår. Det er den første serum til hovedbund og hår der giver kraftigere, stærkere og mere glansfuldt hår og den hidtil mest effektive kur til at gøre håret mere modstandsdygtig. Efter en uge vil du kunne mærke hvordan dit hår får en bedre og kraftigere struktur og du vil kunne se nye hår vokse ud.

Kerastase Initialiste er beriget med Complexe Regenerateur bestående af naturlige planteceller og er inspireret af 24 års stamcelle forskning og Kerastase Initialiste er banebrydende, når det gælder styrkelse af både nuværende og voksende hår.


Anvendelse:

Denne serum kan påføres direkte i hovedbunden efter hver hårvask. Anvend 2 pipetter til fint hår og 4 pipetter til normalt/tykt hår. Efter påføring, massér skånsomt serummen ind i hovedbunden og fordel produktet med fingerspidserne i hele hovedbunden. Produktet skal ikke skylles ud. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Initialiste
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord