Kerastase Elixir Ultime L'huile Rose Oil

100 ml

Bedømmelse:
96% of 100

spar32%

Din pris 219,00 kr Vejl. udsalgspris 320,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
En super glansgivende olie til farvet hår.Olien nærer håret i dybden, virker varmebeskyttende op til 230 g og har en fantastisk anti-frizz effekt, der holder i op til 96 timer, i 80% fugtighed. Håret efterlades med en sublim glans og skøn duft i op til 24 timer og spaltede spidser reduceres.En kombination af Imperial Tea ekstrakt, en høj koncentration af flavoider og hvid teekstrakt, får alt det bedste frem i din hårfarve. Camellia olie udglatter hårstrået og Marula olie indeholder aktive næringsstoffer som giver en silkeagtig følelse.Anvendelse:Påfør 1-2 pump i fugtigt eller tørt hår. Start i længderne og arbejd olien ned i spidserne.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårolie Kerastase Elixir Ultime Kerastase Farvet hår 100 ml Blødgørende Fugtgivende Glansgivende Nærende Parabenefri Plejende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

En super glansgivende olie til farvet hår.
Olien nærer håret i dybden, virker varmebeskyttende op til 230 g og har en fantastisk anti-frizz effekt, der holder i op til 96 timer, i 80% fugtighed. Håret efterlades med en sublim glans og skøn duft i op til 24 timer og spaltede spidser reduceres.
En kombination af Imperial Tea ekstrakt, en høj koncentration af flavoider og hvid teekstrakt, får alt det bedste frem i din hårfarve. Camellia olie udglatter hårstrået og Marula olie indeholder aktive næringsstoffer som giver en silkeagtig følelse.
Anvendelse:
Påfør 1-2 pump i fugtigt eller tørt hår. Start i længderne og arbejd olien ned i spidserne.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Elixir Ultime L'huile Rose Oil
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.