Kerastase Elixir Ultime L'huile Originale Oil

100 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar32%

Din pris 219,00 kr Vejl. udsalgspris 320,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En plejende leave-in hårolie, der skaber en fantastisk glans.Denne olie trænger dybt ind i de enkelte hårstrå, hvor den tilfører masser af fugt til tørt hår, så det efterlades velplejet og glansfuldt i op til 48 timer.Olien har en effektiv anti-frizz effekt, og den virker varmebeskyttende ved styling med føntørre, krøllejern og glattejern op til 230°.Derudover er produktet beriget med ekstrakter fra violblade, fresier, mandariner, træ og musk, der skaber en aromatisk og behagelig duftAnvendelse:Påfør 1-2 pump olie i vådt eller tørt hår, som en leave-in behandling. Arbejd olien ind i hårets længder og spidser, og style derefter dit hår, som du plejer.Denne olie er intens, og er særlig god til tørt og trist hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårolie Kerastase Elixir Ultime Kerastase Alle Hårtyper 100 ml Blødgørende Fugtgivende Glansgivende Nærende Parabenefri Plejende

Beskrivelse

En plejende leave-in hårolie, der skaber en fantastisk glans.

Denne olie trænger dybt ind i de enkelte hårstrå, hvor den tilfører masser af fugt til tørt hår, så det efterlades velplejet og glansfuldt i op til 48 timer.

Olien har en effektiv anti-frizz effekt, og den virker varmebeskyttende ved styling med føntørre, krøllejern og glattejern op til 230°.

Derudover er produktet beriget med ekstrakter fra violblade, fresier, mandariner, træ og musk, der skaber en aromatisk og behagelig duft

Anvendelse:

Påfør 1-2 pump olie i vådt eller tørt hår, som en leave-in behandling. Arbejd olien ind i hårets længder og spidser, og style derefter dit hår, som du plejer.

Denne olie er intens, og er særlig god til tørt og trist hår.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Elixir Ultime L'huile Originale Oil
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.