Kerastase Blond Absolu Bain Lumiére Shampoo

spar29%

final_price
Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 225,00 kr
Status:På lager
Eksklusiv shampoo fra Kerastase der er særligt egnet til et lyst og afbleget hår. Shampooen er skabt med ingredienser der sørger for, at det smukkeste i håret fremhæves. Shampooen renser håret for overskydende olie og andre urenheder, hvorefter håret bliver hydreret med en blanding af hyaluronsyre og edelweiss blomst. Du opnår et hår med en luksuriøs silkeagtig følelse der er fuld af vitalitet.Shampooen er lysreflekterende og gør de lyse toner i håret mere levende, og sikrer derfor et strålende og sundt udseende.  Anvendelse: Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl derefter grundigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en conditioner fra samme serie.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Kerastase Blond Absolu Kerastase Blondt og lysnet hår Tørt hår 250 ml Fugtgivende Glansgivende Plejende

Beskrivelse

Eksklusiv shampoo fra Kerastase der er særligt egnet til et lyst og afbleget hår. Shampooen er skabt med ingredienser der sørger for, at det smukkeste i håret fremhæves. Shampooen renser håret for overskydende olie og andre urenheder, hvorefter håret bliver hydreret med en blanding af hyaluronsyre og edelweiss blomst. Du opnår et hår med en luksuriøs silkeagtig følelse der er fuld af vitalitet.

Shampooen er lysreflekterende og gør de lyse toner i håret mere levende, og sikrer derfor et strålende og sundt udseende.  

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl derefter grundigt. Vi anbefaler, at du afslutter med en conditioner fra samme serie.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration