Kerastase Aura Botanica Eau De Vagues

150 ml

spar27%

Din pris 175,00 kr Vejl. udsalgspris 240,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En teksturgivende saltvandsspray, der skaber masser af fylde i fint hår.Saltvandssprayen giver dit hår et let hold, så det har en naturlig bevægelighed hele dagen igennem. Sprayen bringer bølgerne frem i dit hår for et lækkert, pjusket strandlook.Sprayen er beriget med 99% naturlige ingredienser, der efterlader dit hår med en sund og flot finish. Aloe vera og sukker fra Paraguay giver dit hår et løft samtidig med at tilføje det ekstra blødhed. Tekstursprayen beskytter desuden mod varme ved op til 230 grader.Saltvandssprayen er fri for silikone, alkohol og parabener.Anvendelse:Spray 2-4 pump saltvandsspray i nyvasket, vådt eller håndklædetørt hår. Fordel tekstursprayen fra top til bund, og kram håret godt op med fingrene. Føntør håret, og style det, som du ønsker.Sprayen er særligt god til fine hårtyper.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Saltvandsspray Kerastase Aura Botanica Kerastase Fint hår 150 ml Teksturgivende Beskyttende Parabenefri Silikonefri Volume

Beskrivelse

En teksturgivende saltvandsspray, der skaber masser af fylde i fint hår.

Saltvandssprayen giver dit hår et let hold, så det har en naturlig bevægelighed hele dagen igennem. Sprayen bringer bølgerne frem i dit hår for et lækkert, pjusket strandlook.

Sprayen er beriget med 99% naturlige ingredienser, der efterlader dit hår med en sund og flot finish. Aloe vera og sukker fra Paraguay giver dit hår et løft samtidig med at tilføje det ekstra blødhed. Tekstursprayen beskytter desuden mod varme ved op til 230 grader.

Saltvandssprayen er fri for silikone, alkohol og parabener.

Anvendelse:

Spray 2-4 pump saltvandsspray i nyvasket, vådt eller håndklædetørt hår. Fordel tekstursprayen fra top til bund, og kram håret godt op med fingrene. Føntør håret, og style det, som du ønsker.

Sprayen er særligt god til fine hårtyper.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Aura Botanica Eau De Vagues
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.