K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor Treatment - Limited Tattoo (U)

200 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar48%

Din pris 129,00 kr Vejl. udsalgspris 249,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Dette skønne sæt indeholder Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor 200ml og nogle midlertidige guld tattooveringer. Joico K-pak Reconstruct er en hårkur, der styrker og genopbygger håret, så det efterlades blødt og lækkert. Til ødelagt og kemisk behandlet hår. Joico Reconstruct er 10 i træk kåret til Bedste Hårkur af professionelle frisørerJoico K-Pak har den største koncentration af Quadramine Complex, der sikrer genopbygning af håret. Produkterne genopretter, genopbygger, beskytter og styrker ødelagt og kemisk behandlet hår. Resultatet kan ses blot efter én hårvask, håret er genopbygget med fornyet styrke og liv. Produkterne har skønne dufte af citrus fra mandarin og mango blandet med hibiscus og bambusblade med undertoner af kokos og hvid musk. Guld tattooveringerne reflekterer smukt i solen, og giver dig et skønt bohemian look. Designet særligt til Joico. Tattooveringerne holder i op til 6 dage.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Joico K-Pak Gaveidéer Gaveæsker Joico Farvet hår Skadet og slidt hår 200 ml Beskyttende Mod skadet og slidt hår Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Dette skønne sæt indeholder Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor 200ml og nogle midlertidige guld tattooveringer.

Joico K-pak Reconstruct er en hårkur, der styrker og genopbygger håret, så det efterlades blødt og lækkert. Til ødelagt og kemisk behandlet hår.

Joico Reconstruct er 10 i træk kåret til Bedste Hårkur af professionelle frisører

Joico K-Pak har den største koncentration af Quadramine Complex, der sikrer genopbygning af håret. Produkterne genopretter, genopbygger, beskytter og styrker ødelagt og kemisk behandlet hår. Resultatet kan ses blot efter én hårvask, håret er genopbygget med fornyet styrke og liv.

Produkterne har skønne dufte af citrus fra mandarin og mango blandet med hibiscus og bambusblade med undertoner af kokos og hvid musk.

Guld tattooveringerne reflekterer smukt i solen, og giver dig et skønt bohemian look. Designet særligt til Joico.

Tattooveringerne holder i op til 6 dage.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:K-PAK Deep-Penetrating Reconstructor Treatment - Limited Tattoo (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.