Jurlique Nutri-Define Superior Retexturising Facial Serum

spar25%

final_price
Din pris 659,00 kr Vejl. udsalgspris 875,00 kr
Status:På lager
Et økologisk serum, der bekæmper tegn på ældning af huden.Dette anti-age serum hjælper med at redefinere din hudtone samt give den en fornyet og strålende glød. Serummet bekæmper synligheden af fine linjer og dybe rynker i huden samt har en opstrammende virkning.Serummet er beriget med økologiske ingredienser, der plejer din hud i dybden. En blanding af peberrod, morbær, rosmarin og pebermynte mindsker forekomsten af alderstegn i huden. Hudens fasthed forbedres, misfarvninger minimeres, hudteksturen udjævnes og huden efterlades genopfrisket.Serummet er desuden fri for parabener.Anvendelse:Påfør 1-2 pump serum på nyrenset hud i ansigtet, på halsen og decolté. Serummet anvendes morgen og aften for et velplejet resultat. Afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme.Serummet er særligt velegnet til moden hud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Serum Jurlique 30 ml Opstrammende Anti age Fugtgivende Parabenefri og organisk Plejende Udglattende Moden hud

Beskrivelse

Et økologisk serum, der bekæmper tegn på ældning af huden.

Dette anti-age serum hjælper med at redefinere din hudtone samt give den en fornyet og strålende glød. Serummet bekæmper synligheden af fine linjer og dybe rynker i huden samt har en opstrammende virkning.

Serummet er beriget med økologiske ingredienser, der plejer din hud i dybden. En blanding af peberrod, morbær, rosmarin og pebermynte mindsker forekomsten af alderstegn i huden. Hudens fasthed forbedres, misfarvninger minimeres, hudteksturen udjævnes og huden efterlades genopfrisket.

Serummet er desuden fri for parabener.

Anvendelse:

Påfør 1-2 pump serum på nyrenset hud i ansigtet, på halsen og decolté. Serummet anvendes morgen og aften for et velplejet resultat. Afslut gerne med din foretrukne ansigtscreme.

Serummet er særligt velegnet til moden hud.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration